La Vila Joiosa celebra la 5 edició de l'Orgull Joiós aquest divendres al parc de La Barbera

El col·lectiu Viladiversitat i la regidoria de Serveis Socials i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa organitzen una festa de l'Orgull amb tallers, música, l'actuació de Cabra Fotuda i el pregó a càrrec de la cantant Maite Platanera.

Imagen que acompaña la notícia
La Vila Joiosa celebrarà el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI aquest divendres, 21 de juny, amb la cinquena edició de l'Orgull Joiós. El col·lectiu Viladiversitat i la regidoria de Serveis Socials i Igualtat organitzen una gran festa al parc de la Barbera, que comptarà amb l'actuació de l'influencer viler Cabra Fotuda i el pregó a càrrec de la cantant Maite Platanera, del grup musical Platanera Quartet.
 
La jornada arrencarà a les 12 hores del matí amb la col·locació d'una lona reivindicativa a la façana del centre social Llar del Pensionista, on s'oferirà la performance “Mirades de la Diversitat”. La celebració continuarà a la tarda al parc de la Barbera. A partir de les 17.30 hores s'impartiran tallers de confecció de xapes, polseres, hamma beads i una ludoteca adreçada a joves i famílies.
 
A les 20 hores, la cantant Maite Platanera serà l'encarregada d'enunciar el pregó commemoratiu del Dia de l'Orgull, l'acte del qual comptarà amb la intervenció de l'alcalde Marcos Zaragoza. A continuació, el públic es delectarà amb l'actuació de "La cabra i la guapa" amb l'influencer viler Fran Tudela Cabra Fotuda i María Zamora. La celebració continuarà amb l'actuació de Drag Show, Nova Aphrodisa i Serlith, i la festa per la diversitat continuarà amenitzada pels djs Pere Happy i Paco Llorca.
 
L'Ajuntament de la Vila Joiosa i el col·lectiu Viladiversitat organitzen una edició més d'Orgull Joiós per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull el proper 28 de juny, en commemoració dels disturbis de Stonewall de 1969 i per tal de visibilitzar aquest col·lectiu i reivindicar la diversitat igualtat de drets de les persones LGTBI+.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Juny de 2024