Les famílies amb fills menors i rendes baixes poden sol·licitar una targeta moneder per adquirir productes de primera necessitat a supermercats

Aquesta prestació substitueix el lliurament físic d'aliments i forma part d'un Programa del Fons Social Europeu pel qual se li assignen més de 100.000 euros a l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Imagen que acompaña la notícia
Les famílies amb fills menors a càrrec que viuen a llars els ingressos de les quals per unitat de consum són inferiors al 40% de la renda mitjana nacional poden sol·licitar una targeta moneder per adquirir productes de primera necessitat.
 
Estes ajudes formen part del Programa del Fons Social Europeu Plus d'Assistència Material Bàsica que promou el Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030 i que ha assignat 105.290,36 euros a l'Ajuntament de la Vila Joiosa.
 
Per dur a terme estes prestacions, es facilitarà una targeta moneder amb què les famílies beneficiàries podran adquirir productes d'alimentació i higiene als supermercats Alcampo, Carrefour, Eroski/Caprabo i Mas y Mas. D'esta manera, es substitueix el lliurament directe i físic als beneficiaris per la lliure adquisició dels productes segons la preferència. Creu Roja serà l'encarregada de lliurar la targeta a les famílies beneficiàries que serà bescanviable als supermercats assignats.
 
Les famílies poden sol·licitar aquesta prestació a través de la regidoria de Serveis Socials i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa. Queden excloses d'esta prestació les unitats familiars perceptores de l'Ingrés Mínim Vital o de la Renda Valenciana d'Inclusió. Aquest programa estatal estarà actiu fins al 31 de desembre.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Juny de 2024