Els socis protectors de l’Hospital Asil Santa Marta ratifiquen el nomenament d’Eloy Civera com a nou president

El ple de setembre va aprovar el seu nomenament que ara han ratificat els socis protectors de l’Hospital Asil

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notíciaEls socis protectors de l’Hospital Asil Santa Marta han ratificat per unanimitat el nomenament d’Eloy Civera com a nou president de la institució en una reunió que va tenir lloc ahir, dilluns 3 d’octubre, a l’Hospital Asil.

A proposta de l’Alcalde de la Vila Joiosa, Jaime Lloret, el Ple de setembre va aprovar el nomenament d’Eloy Civera com a president de l’Hospital Asil Santa Marta, un acord plenari que ara ha estat ratificat pels socis protectors de la institució i s’acomplix, així, amb tots els passos necessaris.

Els estatuts del Centre Municipal d’Assistència Hospital Asil Santa Marta fixen un període màxim de durada de tres anys per al càrrec de president, que fins ara ha ocupat Joan Baptista Sellés, que ha esgotat el seu mandat.

Per aprovar el nomenament d’Eloy Civera com a president de l’Hospital Asil Santa Marta, l’acord plenari especificava que es tracta d’una persona idònia per a l’exercici d’aquestes funcions per reunir les qualitats necessàries.

Mestre de professió, en la seva llarga trajectòria professional, Eloy Civera, de 61 anys, ha estat molt lligat a la comunitat educativa de la Vila i va ser director del col.legi públic Poble Nou durant els últims 21 anys. Recentment jubilat, Eloy Civera afronta el seu nou càrrec com una possibilitat de desenvolupar la seva vocació de servei i ajuda als altres.

Coincidint amb la finalitat de la seva trajectòria com a mestre i director d’escola, Eloy Civera reconeix que dedicar el seu temps a la gent gran de la Vila ara que s’ha jubilat és una satisfacció, per això, assumirà el seu nou càrrec del president de l’Hospital Asil Santa Marta amb il·lusió i ganes de treballar pel seu poble. Veí del barri Poble Nou, en el qual està ubicat l’Hospital Asil, coneix molt bé la zona, així com la institució de la qual ha estat nomenat president.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 d’Octubre de 2011