La Regidoria de Medi Ambient col·labora en una campanya de neteja i recollida benèfica d'escombreries

L'activitat, organitzada pel Club Nàutic de la Vila Joiosa, es realitzarà el pròxim 28 de maig a partir de les 9.00 hores.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa col·labora amb el Club Nàutic del municipi, en una campanya d'escombreries i neteja benèfica que tindrà lloc el pròxim 28 de maig, a partir de les 9.00 hores

 

Els voluntaris hauran d'estar preparats a aquesta hora al recinte del baret (chiringuito) del Moro a la Malladeta des d'on partiran les embarcacions. L'activitat es preveu que dure tot el matí entre la zona de terra i de mar.

 

A més de la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, aquesta activitat també compta amb el suport de Coca Cola, Club Esportiu Sendes i Muntanyes i Salvament Marítim.

 

De fet, per cada quilo d'escombreries que es reculla, l'empresa Coca Cola lliurarà un litre dels seus productes a institucions benèfiques.

 

Segons el regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany, «aquestes activitats ens ajuden a mantenir net el nostre entorn però, a més, són un dia de convivència i festa. A més a més, aquesta acció suposa també una col·laboració directa amb institucions benèfiques», va concloure Alemany.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 de Maig de 2017