La Generalitat dóna 60 llibres d'art a la Biblioteca Cristóbal Zaragoza de la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Generalitat Valenciana ha donat a la Biblioteca Municipal Cristóbal Zaragoza de la Vila Joiosa una col·lecció de 60 llibres d'art editats per l'IVAM. Aquesta donació suposa un increment en l'apartat d'Art de la Biblioteca, ja que es disposarà de títols sobre els artistes més importants del segle XX.

 

Les obres que ha rebut la Biblioteca estan editades per l'IVAM, un dels principals museus espanyols d'art d'avantguarda, i destaquen pel seu extraordinari disseny i qualitat artística. Aquesta aportació reuneix títols dels més importants artistes internacionals del nostre temps com l'escultor Julio González; el cartellista i fotomuntador Josep Renau; el creador d'instal·lacions, performance i happening Joseph Beuys; l'expressionista figuratiu George Baselitz; el surrealista Alechinsky; el pintor i escultor abstracte Gerardo Rueda o el surrealista Salvador Dalí, entre molts altres artistes d'avantguarda.

 

«Voldria agrair la Generalitat Valenciana la seua aportació a la nostra Biblioteca; aquests 60 llibres són de gran qualitat i seran molt apreciats per tots els amants de l'art de la nostra ciutat» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Cultura i Educació.

 

Tota aquesta col·lecció queda exposada a l'entrada de la Biblioteca i es pot consultar des de hui mateix.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Juny de 2017