La Policia Local va col·laborar amb la DGT en una campanya de control d'alcoholèmia i drogues a la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Policia Local de la Vila Joiosa va participar la setmana del 5 a l'11 de juny en una campanya, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, de control d'alcoholèmia i drogues. Aquesta campanya va consistir en la realització d'onze controls en aquests dies: vuit d'ells nocturns, de 22.00 a 6.00 hores, i tres diürns, de 6.00 a 22.00 hores.

 

En total dels 900 vehicles que van passar pel control, es van inspeccionar 95 vehicles; es van realitzar 15 denúncies, de les quals quatre van ser per positiu en alcoholèmia (sent totes administratives) i una per drogues (cànnabis). La resta de denúncies va ser per no tenir passada la ITV, per circular sense assegurança obligatòria o una d'aquestes per circules sense permís de conducció.

 

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Ramis, «dels vehicles que es van parar només van ser multats el 15 % i només un 5 % per donar positiu en el control d'alcohol i drogues, amb la qual cosa des d'aquesta Regidoria estem molt satisfets de els resultats. Els conductors són cada vegada més conscients dels perills que suposa conduir ebri o drogat i això es nota mica en mica en el descens de positius en aquests controls».

 

Els llocs on es van situar els controls van ser a l'avinguda dels Mariners, avinguda del País Valencià, avinguda Carlos Galina, avinguda Varadero, avinguda Pianista Gonzalo Soriano i rotonda Torres.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana va voler fer una crida als conductors sobre la importància de tenir el vehicle en condicions i, per tant tenir, passada la ITV que va ser una de les majors infraccions que es van detectar.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Juny de 2017