L'Ajuntament ultima els detalls per a la visita dels Reis d’Orient a la Vila Joiosa

Per primera vegada hi haurà dos Carters Reials que, demà dijous, atendran personalment a tots els xiquets de la localitat en el centre i en l'Ermita, respectivament

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Queden poques hores per a un dels esdeveniments més importants de l'any a la Vila Joiosa: la visita dels Reis d'Orient. Precisament per això, l'Ajuntament treballa sense descans per tenir-ho tot llest i rebre com es mereix aquesta solemne visita.

 

D'una banda, demà 4 de gener, el Carter Reial sortirà a les 16 h des de la Finca la Barbera i recorrerà els carrers Barranquet, Colón i Canalejas fins a la plaça de l'Església, on rebrà els més menuts. Però, aquest no serà l'únic emissari dels Reis d'Orient que hi haurà demà a la Vila. Per primera vegada, hi haurà un segon Carter Reial a les antigues escoles de l'Ermita, per atendre tots els xiquets de la zona. En aquest cas, la cita és a partir de les 16.30 h.

 

Pel que fa al dia 5 de gener, la Cavalcada de Reis arrancarà a les 18 h des del carrer Ciutat de València i transcorrerà pels carrers Constitució, Pizarro, Colón i Barranquet, fins arribar a la Barbera. Com sempre, s'ha convidat a totes les associacions i col·lectius de la Vila a participar a l'acte. La resposta no s'ha fet esperar i, com tots els anys, els primers a col·laborar en l'organització, preparatius i desenvolupament de la Cavalcada han estat les Companyies Beduïns i Catalans que tenen els regnats Moro i Cristià de 2018 respectivament, a més de l'associació Art Teatre.

 

D'una altra banda, al llarg del recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags, aquest any es repartiran més dolços, caramels i obsequis que mai, bona part d'ells oferts per les empreses col·laboradores Xocolates Valor, Xocolates Marcos Tonda, Hidraqua, La Caixa i SAV .

 

Una vegada a la Barbera, Melcior, Gaspar i Baltasar passaran una bona estona amb els xiquets, fent-se fotos amb tots els que així ho desitgen. Per cert, que els Reis d'Orient es mantenen fidels als seus compromisos d'agenda de tots els anys. El mateix dia 5 a les 16.30 h, abans de l'inici de la Cavalcada, visitaran als xiquets ingressats a l'Hospital de la Vila i el dia 6 acudiran al matí al Centre Les Talaies i l'Asil Santa Marta.

 

La regidora de Festes de la Vila, Marta Sellés, ha explicat que «l'objectiu és que la Cavalcada de Reis siga un esdeveniment entranyable i participatiu. Afortunadament, cada any comprovem que particulars, col·lectius, associacions i empreses locals es bolquen i, entre tots, aconseguim envair la Vila de màgia i il·lusió. I és que, en la nostra mà està conservar i potenciar tradicions tan boniques com aquesta que mai s'han de perdre».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 03 de Gener de 2018