600 escolars de la Vila Joiosa commemoren el Dia Mundial de l'Aigua

La Regidoria de Medi Ambient i Aigües i Hidraqua organitzen el teatre educatiu 'La gota viajera'

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Medi Ambient i Aigües i l'empresa Hidraqua han organitzat hui un acte per a celebrar el Dia Mundial de l'Aigua, que és demà, 22 de març. Més de 600 escolars de tercer i quart de primària dels centres de la Vila Joiosa han acudit en dos torns a la Llar del Pensionista per assistir a la representació de La gota viajera, una obra educativa sobre el cicle de l'aigua que es ha estat un gran èxit en edicions passades.

 

Aquesta activitat busca conscienciar els xiquets i xiquetes de l'important recurs natural que és l'aigua i de la importància de no contaminar-la ni malgastar-la. La gota viajera és una manera divertida i didàctica d'ensenyar els més menuts/des què és l'aigua, el seu cicle i els seus usos.

 

En aquesta representació els actors mostren com una gota d'aigua viatja pel medi natural i l'urbà, com arriba a les llars per al consum i com es tracta o depura per al reg o apagar incendis. Durant tota la representació els xiquets i xiquetes són part activa de les aventures d'aquesta gota.

 

«Un any més comptem amb la col·laboració d’Hidraqua per celebrar aquest important dia i reforçar en els escolars alguns dels coneixements de l'aula. D'una manera amena i divertida aprenen i es consciencien de la importància d'aquest recurs natural» ha comentat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient i Aigües.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 de Març de 2018