L'Ajuntament posa en marxa el III Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de la Vila Joiosa 2018-2021

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Igualtat de la Vila Joiosa ha convocat dilluns que ve 28 de maig els veïns i veïnes de la localitat a la presentació de la posada en marxa del III Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de la Vila Joiosa 2018-2021, que tindrà lloc a les 17.00 hores en la sala de juntes de la Llar del Pensionista.

 

Igualtat donarà a conéixer aquest projecte, que es va aprovar impulsar en el Ple de juny de 2017 a la població en general, i ha convidat les associacions de la localitat, centres educatius, agrupacions polítiques, sindicats, administració sanitària, etc., amb la finalitat que tota la població estiga representada.

 

Actualment, aquest Pla es troba en la fase diagnòstic, una vegada finalitze aquest procés, al setembre o l’octubre, la Regidoria elaborarà els eixos estratègics del Pla i les mesures a posar en marxa. L'objectiu d'aquesta primera reunió de presentació és configurar un equip de treball, posar en marxa el Consell Municipal d'Igualtat, que serà l'encarregat d'impulsar el Pla, i de supervisar i avaluar la seua execució.

 

La regidora d'Igualtat, Pilar Baigorri, anima la ciutadania a participar d'aquesta fase del Pla «és molt important l'opinió i experiència dels veïns i veïnes de la Vila Joiosa, ja que aquest és un Pla per i per a tota la ciutadania» ha comentat.

 

Aquest Pla és el tercer que impulsa el consistori, ja que es va aprovar un a principis de 2000 i un altre en 2012 que es va prorrogar en 2017.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Maig de 2018