Bàndol dels serveis mínims imprescindibles per a assegurar el lliurament de regals als xiquets i xiquetes de la Vila i posar en valor el seu comportament exemplar i valentia

Imagen que acompaña la notícia

 

BAN

 

Servisca el present bàndol de l'alcaldia per a felicitar a tots els xiquets i xiquetes de la Vila Joiosa, pel seu comportament exemplar i valentia, quedant-se a casa durant els dies de quarantena, ajudant-nos així a véncer al virus que ha generat aquesta situació.

Demanar-los a tots ells i elles, que els insistisquen a les seues mares, pares, àvies i avis, al fet que continuen a casa per seguir guanyant el coronavirus.

Amb l'ànim que aquesta situació no supose un problema per a personatges imprescindibles en la vida de les nostres xiquetes i xiquets, com a Alcalde, vinc a AUTORITZAR LA VISITA DEL RATOLINET PÉREZ a les cases de la Vila Joiosa, en considerar-se una activitat essencial per a la comprovació d'higiene de les xiquetes i xiquets de la Vila, i perquè puga continuar repartint regals i il·lusió a tots i totes les que els caiga una dent durant aquests dies.

Es recorda també al Sr. Pérez que haurà d'acudir a les cases a la nit, usant mascareta, guants i llavant-se les mans sovint, com segur que fan els xiquets i xiquetes de la Vila Joiosa.

El que mane per al seu compliment a la Vila Joiosa a data 30 de març de 2020.

 

L'Alcalde de la Vila Joiosa

Andreu Verdú Reos

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 30 de Març de 2020