“Quan les dones no podien votar” farà reflexionar el públic a través de l'humor sobre la igualtat de gènere

L'obra, organitzada per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, es representarà diumenge que ve, 18 d'abril, a les 19.00 hores a l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista amb entrada gratuïta i aforament limitat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Diumenge que ve, 18 d'abril, a les 19.00 hores a l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista es representarà l'espectacle de teatre Quan les dones no podien votar, d'Alberto Miralles, organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

Quan les dones no podien votar, d'Alberto Miralles, és una comèdia teatral que rescata un dels moments històrics més importants en la lluita pel feminisme del nostre país, com és el reconeixement del sufragi universal durant la Segona República Espanyola.

 

Fent clares al·lusions a l'època i també a personatges tan rellevants en la lluita per la igualtat com Clara Campoamor, Victoria Kent o Concepción Arenal. En aquesta obra representada per la Companyia de teatre Adán Rodríguez s'intenta conscienciar la societat que cal lluitar des de tots els fronts possibles per a aconseguir igualar a dones i homes d'una vegada per sempre.

 

“El seu argument és idoni per a conscienciar i prendre consciència de la importància del tema, i al mateix temps, a través del sentit de l'humor, fer-nos riure i desdramatitzar la lluita de la igualtat de gènere mitjançant un exercici cultural intel·ligent”, així ho explica hui la regidora de Benestar Social i Igualtat, Asun Lloret, qui convida la ciutadania vilera a assistir a la representació que té entrada lliure fins a completar l'aforament, el qual estarà limitat i controlat per a complir amb la normativa d'esdeveniments culturals.

 

L'obra, dirigida per Adán Rodríguez, forma part de les activitats programades amb motiu del passat 8 de març, Dia Internacional de la Dona, però “la seua funció va haver de ser posposada en compliment de les mesures COVID-19 per a la Comunitat Valenciana”, explica l'edil vilera. Per sort, aquest diumenge es podrà gaudir d'aquesta comèdia amable que, a més de reflexionar, entretindrà i divertirà les persones assistents.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 d’Abril de 2021