Vilamuseu exposa "Xicotetes versions de la nostra història"

L'exposició estarà oberta a visitants fins al 23 de maig en horari de 10.00 a 19.00 hores de dimarts a dissabte i de 10.00 a 14.00 els diumenges

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Des d'ahir, 20 d'abril, es pot visitar en Vilamuseu l'exposició "Xicotetes versions de la nostra història". Es tracta d'una sèrie de gravats que versionen el mosaic de peixos de la vila romana de Xautxelles, que pertany fons de Vilamuseu.

 

Els artistes de la mostra de gravats són els xiquets i les xiquetes que van assistir durant el mes de març al taller de Collagraph impartit per Vicenta Llinares, graduada en Belles Arts i amb una àmplia trajectòria artística i docent.

 

L'exposició estarà oberta a visitants en Vilamuseu fins al 23 de maig en horari de 10.00 a 19.00 hores de dimarts a dissabte, i de 10.00 a 14.00 hores els diumenges. L'entrada a l'exposició, com totes les activitats de Vilamuseu fins al 30 de setembre, és gratuïta.

 

Aquesta exposició i el taller previ estan emmarcats en les activitats extraescolars subvencionades per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, que coordina la Regidoria d'Educació i en la qual participen alguns departaments municipals, com ara Medi Ambient, Joventut, la Biblioteca Pública Municipal Cristobal Zaragoza, el Gabinet Psicopedagògic, Esports, Cultura i Vilamuseu, amb diferents activitats programades fins al mes de juny.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 d’Abril de 2021