Benestar Animal busca establir un cens actualitzat i controlat de les colònies felines de la Vila

Amb la col•laboració de les alimentadores autoritzades per l'Ajuntament es disposarà de la ubicació i el nombre de felins de les colònies per a permetre una millor gestió i benestar animal

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha acordat establir un cens de persones alimentadores de colònies felines en el municipi amb la finalitat d'actualitzar les ubicacions de les colònies felines i tindre més control d’aquestes en col•laboració amb les persones alimentadores.
 
Per a això, la Regidoria obrirà un termini d'inscripció el pròxim dia 3 de maig, que romandrà obert fins al 4 de juny del present any, perquè els alimentadors i alimentadores de colònies de gats errants de la Vila puguen inscriure's en l'oficina de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila i, així, posar en marxa el Projecte CES en la localitat.
 
El cens d'alimentadors/es de colònies de gats errants constarà, principalment, de la identificació de l'alimentador o alimentadora, la ubicació de les colònies felines i el nombre de gats per colònia del municipi. “L'objectiu és millorar la situació de les colònies felines del municipi a través de més control que permeta assegurar el benestar dels animals i la bona convivència de la ciutadania amb aquests felins la llar dels quals és el carrer”, explica l'edil de l'àrea de Benestar Animal, Jose Carlos Gil.
 
Una vegada finalitzat el termini d'inscripció i entregades les autoritzacions a les persones inscrites, a partir d'aqueixa data només podran alimentar colònies de gats a la Vila Joiosa les persones que estiguen censades com a alimentadores.
 
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 d’Abril de 2021