La Biblioteca Municipal “Cristóbal Zaragoza” commemora el Dia del Llibre amb diferents accions per a incentivar la lectura

Tallers i videotrucades a col•legis, una nova edició de "Música de Conte" i el famós "Lectaurant", amb menús de lectura a la carta, són algunes de les propostes per a incentivar la lectura entre xicotets i adults

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La Biblioteca Pública Municipal “Cristóbal Zaragoza” de la Vila Joiosa ha programat diferents accions per a commemorar el Dia del Llibre que se celebra hui, 23 d'abril. Tallers i videotrucades en diferents col•legis, una nova edició de "Música de Conte", i el famós "Lectaurant" amb menús de lectura a la carta, són algunes de les propostes per a incentivar la lectura entre xicotets i adults.
 
Per als menors, el Dia del Llibre va començar a la fi de març amb un taller sobre el còmic en el CEIP Maria Francisca Ruiz Miquel de la localitat per a l'alumnat de 5é i 6é de primària. A més, durant aquesta setmana, la Biblioteca municipal ha participat per via telemàtica amb altres centres educatius del municipi, com el primer cicle del CEIP l'Ermita, per a presentar els llibres que s'han prestat al centre, i ha animat l’alumnat a llegir-los.
 
Durant aquest 23 d'abril, totes les persones que utilitzen el servei de préstec rebran de regal un punt de lectura realitzat pels usuaris/àries del TAPIS. Al llarg d'aquests dies, també es reforcen les accions per a difondre entre la ciutadania vilera el servei de préstec de documents electrònics del punt e-Biblio de la Biblioteca Municipal.
 
Amb el famós "Lectaurant", que ofereix menús de lectura a la carta, aquesta setmana la Biblioteca de la Vila entrega els seus lectors fins a 8 menús diferents, tots elaborats per Mister Xof, que porta prop de 80 menús entregats des del mes d'octubre passat. Ja la setmana vinent, tindrà lloc una nova edició de "Música de Conte", els protagonistes de la qual és l’alumnat de l'Escola de l'Ateneu Musical.
 
“Totes les propostes estan enfocades a incentivar la lectura entre xicotets i adults”, indiquen fonts de la Biblioteca Municipal. Especifiquen, des de la Biblioteca “Cristóbal Zaragoza”, que “aquestes accions es concentren i intensifiquen per Sant Jordi amb la celebració del Dia del Llibre, però se'ls dona continuïtat durant tot l'any”. A aquestes accions se li sumen altres activitats desenvolupades pel Departament com les activitats extraescolars subvencionades per la Generalitat, totes aquestes centrades en difondre els beneficis que ens ofereix la lectura.
 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 d’Abril de 2021