La regidoria de Cultura aposta per una programació cultural totalment gratuïta per a el mes vinent

Pep Gimeno 'Botifarra', la primera dama del blues-soul Trudy Lynn i la companyia l'Horta Teatro són alguns dels esdeveniments programats

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'agenda cultural del mes de maig de la Vila Joiosa ve repleta de grans propostes culturals: Pep Gimeno 'Botifarra', la primera dama del blues-soul Trudy Lynn i la companyia L'Horta Teatro són alguns dels esdeveniments programats. A més, no faltaran exposicions i contacontes per al públic infantil i familiar.

 

De la mà de Pep Gimeno ‘Botifarra’, reconegut per la seua tasca de recopilació i conservació de la cultura musical tradicional valenciana, assistirem al seu espectacle “Arrels” dissabte que ve 15 a l'Auditori de la Barbera dels Aragonés, a més de la proposta teatral de L'Horta Teatro amb Família Normal, i d'una sessió de teatre i contes interculturals amb ‘Al otro lado de la Parcela’ amb Raimundo por el mundo. Així mateix, donarem la benvinguda a la primera dama del blues soul de Houston Trudy Lynn en un concert que forma part del seu gira per Espanya.

 

Les invitacions estaran disponibles des del dilluns 3 de maig en la taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa en el seu horari habitual de dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores, i dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 h, i una hora abans dels espectacles.

 

Per part seua, l'Espai d’Art Contemporani la Barbera albergarà des del 18 de maig l'obra de Cristina Narbón Vuelo hacia lo femenino sagrado, una col·lecció basada en el mosaic reflex del món colorista de l'artista i de la seua particular visió de la vida. L'horari de visites és de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 hores i de 17.00 a 19.30 hores.

 

Dissabte 15 de maig de 2021, 19 h, Auditori Barbera dels Aragonés

ARRELS, Pep Gimeno “Botifarra”

 

Divendres 21 de maig, a les 18 h, Auditori del Centre Social

RAIMUNDO PER EL MUNDO, a càrrec d'Al Altre Costat de la Parcel·la

 

Dissabte 22 de maig de 2021, a les 19 h, Auditori del Centre Social

FAMÍLIA NORMAL, L'Horta Teatro

 

Divendres 28 de maig de 2021, 20 h, Auditori Barbera dels Aragonés

CONCERT DE BLUES TRUDY LYNN

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 30 d’Abril de 2021