El XV del León rebrà a Rússia en el camp del Pantà de la Vila Joiosa

El partit corresponent a la Rugbi Europe Championship de 2021 es disputarà el dissabte 3 de juliol

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Tal com ha fet oficial aquest dilluns Rugbi Europe, el XV del León rebrà a Rússia el dissabte 3 de juliol, en principi a les 21.00 hores, a la Vila Joiosa. Gràcies a la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, amb la Federació Espanyola de Rugbi (FER), la selecció que dirigeix Santi Santos disputarà la quart partit de la Rugbi Europe Championship 2021 (REC 2021) en el camp del Pantà, on habitualment juga el Club de Rugbi La Vila i que té una capacitat de 1.550 espectadors.

 

"Estem molt feliços de poder acollir la trobada d'una competició europea de rugbi tan prestigiosa com és la Rugbi Europe Championship. Confiem plenament en les nostres capacitats d'organització perquè la Vila Joiosa siga considerada casa del rugbi en l’àmbit nacional i internacional", afirma Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

"Albergar un partit d'aquesta competició suposa un important impuls per a la Vila com a referent del rugbi espanyol i esportiu” ha declarat José Ramón Uclés, edil d'Esports de la Vila Joiosa. El regidor viler confia que “jugar a casa és un al·licient” per als amfitrions i augura "un bon resultat" per al conjunt espanyol.

 

Després de les derrotes davant Geòrgia (19-25), Romania i (22-16) Portugal (43-28), el XV del León està obligat a guanyar als Ossos i reconduir, així, la seua classificació per al Mundial de França 2023, perquè cal recordar que els dos primers tenen via directa i el tercer hi jugarà una repesca.

 

Espanya disputarà el seu cinquè partit d'aquest any dues setmanes després i ho farà a domicili, contra Bèlgica o Països Baixos, segons quin dels dos equips es classifique per a la REC 2021 després del seu duel de promoció previst per al dissabte 29 de maig.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Maig de 2021