Arranca a la Vila Joiosa la VI edició de ‘Cultura, pasito a pasito’

Tota la programació destinada al públic infantil es desenvoluparà durant el mes de juny

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat un any més ‘Cultura, pasito a pasito’ amb un ventall de propostes per a la primera infància i les seues famílies durant el mes de juny. Aquesta és la sisena edició d'aquesta iniciativa.

 

Amb aquesta nova edició es podrà gaudir de diferents propostes pensades per a acostar la cultura al públic més jove, com ara exposicions teatralitzades, flamenc per a bebès i una sessió de curts pensada per a xiquets i xiquetes de poca edat.

 

El cartell d'aquesta edició ha sigut dissenyat per l'il·lustrador José Such especialment per a aquesta edició.

 

Les invitacions poden aconseguir-se en la taquilla del Teatre Auditori en el seu horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 h, i dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores.

 

Programació

 

- Diumenge 6 de juny, Auditori del Centre Social. ‘El Tendal’, Pàmpol Teatre. 2 sessions (11.30 i 12.30 hores)

 

- Dijous 10 i divendres 11, en el vestíbul del Teatre Auditori de la Vila Joiosa, Exposició teatralitzada "Viaje a un mundo de fantasía", Trébol Teatre.

 

- Dissabte 12, Auditori del Centre Social, a les 11.30 h. ‘Tirititrán, flamenco para bebès’, d'Aidalaut & Cía. Invitacions a partir del 7 de juny.

 

- Dijous 17, Jardí Donya Concha de la Barbera. 18.00 i 19.00 hores. ‘Cuentos del kamishibai’: Per què hi ha tantes pedres al fons dels rius? Invitacions des del 7 de juny.

 

- Dimarts 22, Auditori del Centre Social, 18 h. Sessió de curts infantils. Invitacions des del 14 de juny.

 

- Dimarts 29 de juny, Jardí Donya Concha la Barbera, 12 h. ‘Cuenticos per a contar y cantar’, d'Alberto Celdrán. Invitacions des del 14 de juny.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 06 de Juny de 2021