L'alcalde de la Vila Joiosa rep a València les cinc banderes blaves que onejaran a les platges aquest estiu

Les platges de Varador, Centre, la Caleta, Paradís i Bol Nou obtenen de nou aquest guardó que reconeix la màxima qualitat d'aquests espais litorals, a més d'una sisena bandera atorgada al Club Nàutic

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, s'ha desplaçat aquest matí fins a València, juntament amb al president del Club Nàutic de la Vila Joiosa, José Antonio Chapa, per a rebre de la mà del president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, les cinc banderes blaves que onejaran a les platges de la Vila aquest estiu. L'acte de lliurament de les banderes blaves de la Comunitat Valenciana 2021 s'ha celebrat en l'Auditori Mar Roig de l’Oceanogràfic, en el qual també s'ha fet lliurament d'una sisena bandera blava concedida al Club Nàutic de la Vila.

 

Un any més, les platges del municipi viler tornen a confirmar la seua qualitat en revalidar les seues banderes blaves. Les platges de Varador, Centre, la Caleta, Paradís i Bol Nou obtenen de nou aquest guardó que reconeix la màxima qualitat d'aquests espais litorals, a més de l'atorgada al Club Nàutic, que afirma la qualitat i bona gestió de ports esportius. Sis distintius que fan de la Vila Joiosa un dels municipis més guardonats de la Marina Baixa.

 

“Mantenir totes aquestes banderes és un reconeixement al treball i al bon fer del nostre personal municipal, que manté el bon estat i la qualitat de les platges de la Vila Joiosa amb vistes a la temporada estival i que espera rebre milers de banyistes i visitants un any més”, ha comentat l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú.

 

Les banderes blaves són un reconeixement atorgat per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE), que suposen una declaració de qualitat d’àmbit internacional i en el qual s'analitzen les aigües, la platja i els serveis que s'hi ofereixen.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Juny de 2021