La Vila Joiosa rebrà 32.050 mascaretes quirúrgiques per a entregar a la població

La subvenció en espècie concedida per la Diputació d'Alacant atén criteris poblacionals com a mesura de prevenció per a evitar la propagació del coronavirus

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Diputació d'Alacant ha concedit la subvenció en espècie sol·licitada per l'Ajuntament de la Vila Joiosa, per la qual l'entitat provincial farà lliurament en els pròxims dies de 32.050 màscares quirúrgiques a l'Ajuntament viler com a mitjà de prevenció per a evitar la propagació de la COVID-19.

 

L'import d'aquesta subvenció s'adequa als criteris poblacionals i es distribueix de manera proporcional entre totes les habitants del municipi. La Vila Joiosa, per comptar amb 35.199 habitants censats, repartirà, una vegada rebudes des de Diputació, a raó d'una màscara per habitant entre les persones que ho sol·liciten.

 

A l'efecte de conducta al subministrament objecte de la subvenció, des de Diputació s'ha procedit a la tramitació, via emergència, per a l'adquisició i el lliurament de les màscares quirúrgiques corresponents.

 

Una vegada es reben les mascaretes, s'emetrà un comunicat des de l'Ajuntament de la Vila per a la seua distribució, la qual està prevista que es realitze des de l'Oficina de Turisme, igual que es va fer amb anterioritat en el repartiment de mitjans de prevenció personal que va facilitar l'Ajuntament durant la pandèmia.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Juny de 2021