S'inicia el Servei de Socorrisme diari a les platges de la Vila Joiosa

Des de hui i durant la resta de l'estiu el personal de socorrisme vetlarà per la seguretat dels banyistes

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Hui comença a funcionar el Servei de Socorrisme diari a les platges de la Vila Joiosa. Al Servei de Socorrisme s'incorporaran 19 auxiliars de platges facilitats de la Generalitat el pròxim 20 de juny, qui, al costat dels socorristes i els serveis de seguretat locals i d'emergències, vetlaran per la seguretat i informació dels arenals de la Vila Joiosa.

 

El Servei de Socorrisme oferit actualment té caràcter temporal i es veurà ampliat fins als 14 socorristes en els arenals de la Vila quan el contracte de Servei de Socorrisme, actualment en licitació, quede adjudicat en breu i es faça efectiu el pròxim 1 de juliol.

 

Amb aquest contracte, el personal de socorrisme quedarà distribuïts en 5 socorristes per a la platja Centre, 3 per a la platja Paradís, i 2 per a les platges Varador, la Caleta i Bol Nou. Així mateix, els socorristes treballaran estretament amb els efectius de Policia Local, Protecció Civil, auxiliars de Platges i personal d'emergències 112 davant qualsevol emergència que sorgisca.

 

“Un any més, les nostres platges estan preparades dins del termini i en la forma escaient per a rebre visitants i banyistes, i per a poder gaudir dels arenals i el nostre agradable clima mediterrani amb totes les garanties de seguretat”, declara l'edila de Platges vilera, Marta Sellés.

 

La platja Centre també oferirà un any més el Servei de Platges Accessible durant tota la temporada estival que estarà format per 4 monitors/es i per al qual en breu s'informarà més detalladament des de l'Administració local. El termini d'inscripció per a aquest servei s'iniciarà el pròxim 21 de juny.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 de Juny de 2021