La millor gastronomia vilera es dóna cita en la ‘21a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa’

Del 27 de setembre al 3 d'octubre, 7 restaurants de la localitat oferiran menús especialment dissenyats amb peix i xocolate, matèries primeres clau en la gastronomia vilera

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Vila Joiosa es prepara per a celebrar un any més el seu esdeveniment gastronòmic per excel·lència, la ‘Mostra de Cuina Marinera’, que enguany celebra la seua vint-i-unena edició. L'esdeveniment de gastronomia, organitzat per la Regidoria del Comerç de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, compta amb la col·laboració de nombroses empreses locals de sector hostaler i la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa, i s'engloba en el segell de qualitat ‘La Vila Gastronòmica’.

 

Del 27 de setembre al 3 d'octubre, 7 restaurants de la localitat oferiran menús especialment dissenyats amb productes de la mar i amb xocolate, matèries primeres clau en la gastronomia i la indústria de la localitat.

 

Els restaurants participants en aquesta vint-i-unena edició són: Ca Marta, El Pòsit, Club Nàutic, DRoca, Taverna Tres 14 by Pinet, Zerca del Mar i Colón 52. Tots els plats que formen aquest menú dels restaurants participants en la ‘Mostra de Cuina Marinera’ estan especialment confeccionats per a l'esdeveniment gastronòmic. A més, tots els menús de la ‘Mostra de Cuina’ de la Vila Joiosa finalitzaran amb unes postres dolces, xocolates i torrons cedits per les empreses locals: Carremi, Chocolates Valor, Chocolates Pérez, Chocolates Marcos Tonda i Chocolates Clavileño.

 

“La gastronomia és un dels principals atractius turístics de la Vila i la ‘Mostra de Cuina Marinera’ el seu principal valedor. Convidem tothom a visitar la Vila Joiosa durant una de les setmanes grans de la seua gastronomia, per a degustar el producte de quilòmetre zero de la nostra badia, i delectar-se amb l'excel·lent treball dels nostres restauradors”, ha comentat Marta Ronda, regidora de Foment Econòmic de la Vila Joiosa.

 

A més, l'esdeveniment gastronòmic comptarà amb activitats addicionals durant la seua celebració. El 30 de setembre, a les 19.30 hores, en el saló Don Pedro de la Barbera, es durà a terme una jornada de degustació d'olis, cortesia de la marca “Señoríos de Relleu”; i el dia 1 d'octubre, al mateix lloc i a la mateixa hora, es realitzarà un tast d'Hidromiel amb la col·laboració de la marca Muspell. Per a assistir a aquestes jornades de degustació és necessari reservar prèviament en l'Oficina de Turisme, situada en el xalet Centella, ja que l'assistència, encara que és gratuïta, és limitada a l'aforament de la sala.

 

L'esdeveniment es culminarà amb un vi d'honor entre els restaurants participants, empreses col·laboradores i autoritats locals, que servirà per a clausurar la 21a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Setembre de 2021