Cultura acosta l'últim treball d'Andrés Suárez al Teatre Auditori de la Vila Joiosa

El cantant presentarà el seu huité treball en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa dissabte que ve 25 de setembre a les 20.00 hores, dins de la seua gira #AS2021 pel territori espanyol

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Immers en el seu gira #AS2021 per territori espanyol, Andrés Suárez presentarà el seu huité treball en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa dissabte que ve 25 de setembre a les 20.00 hores. Estrenat al juny de 2020, el seu disc homònim es va convertir en l'àlbum més venut d'Espanya en la seua primera setmana de llançament.

 

Andrés Suárez és una combinació perfecta de constància i talent. Admirat i respectat per públic, crítica i companys de professió a parts iguals, aquest cantautor amb ànima de rocker que fa una dècada es va anar a tocar al metre de la capital, actualment abarrota tant teatres com espais mítics per a la música a Espanya segons opte pel seu costat íntim o pel seu vessant de gran banda de rock.

 

La discografia d'Andrés és un compendi de la seua evolució personal: De ida (2002), Maneras de romer una ola (2008), Piedras y charcos (EP, 2010), Cuando vuelva la marea (2012), Moraima (2013), Mi pequeña historia (2015) i Desde una ventana (2017), que va entrar directe al número 1 de vendes en la seua primera setmana de llançament. El passat 19 de juny de 2020 el gallec va estrenar el seu huité disc, titulat Andrés Suárez, que va aconseguir el núm. 1 en la llista de vendes físiques. Un disc homònim de deu cançons ple de llum en el qual l'artista es despulla com mai ho havia fet.

 

La història d'Andrés Suárez és el màxim exemple de fins a on et pot portar la combinació de constància i talent. Dels bars de Ferrol a omplir el Wizink Center madrileny. Des de llavors fins ara, Andrés Suárez està recorrent amb el seu imponent directe la geografia espanyola amb la gira #AS2020/21 esgotant les entrades de totes les dates anunciades.

 

Les entrades per a la seua pròxima actuació a la Vila Joiosa poden aconseguir-se en la taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa, en el seu horari habitual de dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores, i els dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores, i en la plataforma en línia instanticket.es

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 de Setembre de 2021