Finalitza la primera fase d'adequació de l'escala que enllaça la platja del Torres amb la Tellerola

Els treballs se centren ara en la instal•lació de suports i cablejat per a la instal•lació d'il•luminació exterior que dote la zona de més seguretat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Els operaris de Serveis Tècnics de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han finalitzat la fase 1 de les obres d'adequació del vial d'escales que enllaça la platja del Torres amb la Tellerola.

 

Entre les actuacions que s'han realitzat destaca el lluïment i l’allisament dels escalons per a major comoditat i seguretat, i la restauració de la tanca de l'escalinata, reparada amb part de la tanca retirada de passeig del parc litoral de la Tellerola després de la seua substitució recent.

 

Les fustes retirades de l'antiga tanca han sigut tractades prèviament a la seua reutilització en el renovat tram de l'escalinata. A més, s'ha instal·lat un banc en la zona del mirador del vial de baixada perquè les persones usuàries de la via disposen un punt de descans o senzillament vulguen delectar-se de les meravelloses vistes que ofereix la zona litoral.

 

L'edil de Serveis Tècnics, Kiko Carreres, ha comprovat sobre el terreny l'estat de les obres i ha assegurat que “aquests treballs, units als de neteja i desbrossament dels laterals de l'escalinata, han actualitzat l'estat de la baixada i li han retornant un aspecte renovat i millorat. Una actuació molt demandada pel veïnat de la zona i persones usuàries d'aqueixa via”.

 

Ara els treballs de la Regidoria se centren en la instal·lació de suports i cablejat que permeten la instal·lació de llums de baix consum, que dotaran de correcta il·luminació la zona i augmentaran la seguretat d'aquesta. L'actuació és finançada íntegrament amb fons propis de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 de Setembre de 2021