L'Ajuntament de la Vila ultima la seua actuació per al sanejament de més de 200 palmeres en tot el municipi

Està previst que les actuacions de neteja de les palmeres de la localitat finalitzen la setmana vinent amb els treballs sobre els exemplars de la platja Centre

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de la Vila Joiosa està en procés de finalitzar el seu pla de neteja de palmeres en tot el municipi, englobat dins del pla de poda d'arbres i zones verdes municipals amb l'objectiu de garantir la seua conservació, embellir l'entorn i mantenir la seguretat d’aquestes per a evitar el despreniment de branques o exemplars arboris.

 

El regidor de Parcs i Jardins, Kiko Carreres, ha informat que “el personal d'ACTUA es troba actualment finalitzant les tasques de treball sobre les últimes palmeres que queden per sanejar del municipi, de les prop de 200 palmeres que han sigut tractades durant aquesta setmana".

 

Els treballs de neteja de palmeres es van iniciar dilluns passat, continuaran la setmana vinent i les labors se centraran en les palmeres de la platja Centre de la Vila. Està previst que les actuacions de sanejament de les palmeres de la localitat finalitzen la setmana vinent.

 

“Des de l'Ajuntament entenem que és fonamental que els nostres arbres i palmeres estiguen en perfectes condicions, ja que és la imatge que traslladem del nostre municipi a la ciutadania i visitants. Continuarem treballant en la millora dels espais i zones verdes de la Vila Joiosa per a augmentar el benestar dels seus usuaris”, ha conclòs Carreres.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 de Setembre de 2021