L'Ajuntament aprova la primera remesa anual d'ajudes a la promoció i foment de l'esport d'entitats esportives de la Vila Joiosa

L'import corresponent a la línia 1 d'aquestes subvencions als clubs esportius municipals ascendeix als 255.200 euros

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila ha aprovat la primera remesa d'ajudes destinada a la promoció i al foment de l'esport en entitats esportives de la localitat d'aquest 2021. L'import la línia 1 d'aquestes subvencions supera els 250.000 euros i permetrà sufragar als clubs part de les despeses derivades per al desenvolupament de les competicions i/o programes que fomenten l'esport.

 

L'Ajuntament de la Vila Joiosa distribuirà 255.200 euros en concepte de subvenció entre un total de 13 clubs esportius presentats a la convocatòria anual d'ajudes a iniciatives dels clubs i entitats de la ciutat que impulsen la promoció de l'esport a través de les seues activitats. L'Ajuntament va donar el vistiplau a la concessió d'aquestes subvencions durant el desenvolupament de l'última Junta de Govern Local.

 

A aquesta primera convocatòria de 2021 s'han presentat un total de 20 entitats, de les quals 13 es beneficiaran d'ajuda econòmica. Després de ser analitzada i valorada la documentació presentada per les diferents entitats esportives del municipi, d'acord amb el que estableixen els criteris de valoració de les bases reguladores de la convocatòria de subvenció a aquestes entitats emeses per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, 7 entitats han quedat fora de la convocatòria per no aportar la documentació requerida, presentar-la fora de termini o no ser objecte de la convocatòria.

 

La valoració de la documentació ha sigut a càrrec d'una empresa contractada per a la regulació del procediment de concessió d'ajudes en règim de concurrència competitiva, qui, una vegada analitzada la documentació presentada per les entitats sol·licitants, ha emés un informe sobre la resolució de la línia 1 d'ajudes.

 

La subvenció atén diferent criteris que permeten valorar el projecte esportiu dels clubs, el nombre d'esportistes que dispose el club, la inclusió d'equips de tots dos sexes i diferents edats, la transcendència o grau d'interés que genere l'activitat del club en el municipi, o la promoció que en faça en les seues respectives competicions esportives.

 

Les entitats que es beneficiaran de l'ajuda econòmica són el Club de Basquet La Vila, Villajoyosa CF, Villajoyosa Rugby Club, Club Náutico Villajoyosa, CD La Vila Fútbol Sala, CF Atlético Jonense, Club Atletisme La Vila, Club Ciclista La Vila Joiosa, Club Pilota La Vila, Club Gimnasia Rítmica La Vila, Club Handbol La Vila, CTT Vila Joiosa i Club d’Escacs La Vila.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha indicat que amb aquesta subvenció l'Ajuntament de la Vila Joiosa vol “fer visible el seu suport als clubs i a l'esport viler en general, alhora que agraeix l'esforç d'aquestes entitats i els seus esportistes que porten el nom de la Vila Joiosa per estendard en les seues competicions esportives”.

 

“Amb aquesta primera línia d'ajudes esportives, l'Ajuntament permetrà sufragar part de les despeses generals d'aquests clubs i afavorir la seua activitat esportiva, a fi de mantindre la viabilitat econòmica d'aquest sector per a donar continuïtat a les escoles de formació de nous esportistes locals i foment de l'esport i l'activitat física a la Vila Joiosa”, conclou l'edil d'Esports viler, José Ramón Uclés.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Setembre de 2021