La Vila Joiosa lliura condecoracions a la Policia Local, Forces i Cossos de Seguretat, i Salut Pública pels serveis prestats durant la pandèmia

El lliurament de medalles i condecoracions s'ha fet efectiva durant l'acte dels Sants Àngels Custodis, que ha homenatjat l'acompliment dels cossos de seguretat i personal sanitari en la seua lluita contra la COVID-19 en la localitat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El cos de Policia Local de la Vila Joiosa ha dut a terme la celebració dels seus patrons, els Sants Àngels Custodis, en un acte celebrat aquest matí en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa en què s'ha aprofitat l'ocasió per a condecorar, de mans de l'alcalde, Andreu Verdú, i altres autoritats a la Policia Local, Protecció Civil, i personal de Salut Pública, entre altres forces i cossos de seguretat que van prestar servei durant la pandèmia en la localitat.

 

A aquest acte han acompanyat a l'alcalde de la Vila Joiosa la regidora de Seguretat Ciutadana, Isabel Perona, la subdelegada del Govern a Alacant, M. Araceli Poblador, l'intendent en cap de la Policia Local, José Álvarez, i altres membres de l'Equip de Govern i de l’oposició al costat dels nombrosos agents de la Policia Local de la Vila Joiosa i alts comandaments de diferents cossos de seguretat autonòmics i nacionals i personal de Salut Pública que han estat presents durant en l'acte.

 

L'acte ha començat a les 9.30 hores en l'exterior del Teatre Auditori amb una formació dels agents i la passada de revista de les autoritats. Després d'això s'ha dut a terme l'ofrena floral als patrons i a continuació s'ha escoltat l'himne de la Comunitat Valenciana.

 

Ja a l'interior, l'acte ha començat amb el discurs de l'intendent en cap de la Policia Local, José Álvarez, i posteriorment a la seua intervenció ha prés la paraula la regidora de Seguretat Ciutadana, Isabel Perona, la qual ha felicitat el cos de Policia Local i ha traslladat el seu orgull com a edila de l'àrea de Seguretat Ciutadana de la Vila Joiosa per la tasca de tots/es els/les agents que la componen; orgull que ha fet extens a altres Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i personal de Salut Pública present a la sala pel seu acompliment i durant la pandèmia.

 

Després d'ella, ha sigut el torn de l'alcalde, Andreu Verdú, qui, en representació de l'Ajuntament, i al seu torn de la ciutadania del poble de la Vila Joiosa, ha transmés i reconegut els mèrits de totes els/les presents durant el seu discurs. “Quan la població va haver de ser confinada, la nostra Policia Local, forces i cossos de seguretat i personal sanitari van efectuar una tasca que no sols pot quedar com a meritòria, sinó que va excedir les seues obligacions inherents a la seua funció, i va deixar aflorar el seu caràcter més amable, solidari i humà. Hem de sentir-nos orgullosos i agraïts per la seua tasca que és i serà crucial per a continuar protegint la societat” destacava el Verdú en les seues paraules.

 

L'últim torn de paraula ha correspost a la subdelegada del Govern, Araceli Poblador, que ha fet seua una frase que reflecteix una pancarta col·locada per l'Ajuntament a l'Auditori, anteriorment punt de vacunació de la COVID-19, que deia “Rendir-se no és una opció”. Poblador ha donat fe de la “vital tasca” de sanitaris i forces i cossos de seguretat, que “han remat tots en la mateixa direcció per a garantir, així, l'èxit en el seu objectiu comú: frenar l'avançament del virus”. A més de l'agraïment als/a les herois/ïnes de la pandèmia, la subdelegada del Govern ha recordat que “també és un dia per a aflorar un record emocionat a les persones que han perdut la vida durant la pandèmia”.

 

Seguidament, l'acte ha continuat amb el lliurament de medalles i condecoracions atorgades per l'Ajuntament de la Vila Joiosa al personal de seguretat ciutadana i salut pública, per a donar compliment a l'acord plenari, aprovat de manera unànime per tots els membres de la corporació municipal el mes d'agost passat, pel qual aquest Ajuntament va aprovar la proposta de la Regidoria de Seguretat Ciutadana per al reconeixement de la tasca desenvolupada per les persones integrants d'aquests cossos de seguretat ciutadana i equips sanitaris; i pel qual es va homenatjar la col·laboració altruista de moltes altres entitats, empreses i particulars, ja reconegudes pel seu caràcter solidari el passat nou d'octubre en un acte institucional celebrat a l'Auditori de la Barbera.

 

Una vegada conclòs el lliurament de medalles i condecoracions als/a les homenatjats/ades, la Policia local ha fet lliurament d'uns detalls a l'alcalde i la regidora de Seguretat Ciutadana de la Vila Joiosa en reconeixement a la seua disposició i ajuda brindada al cos policial de la Vila. Finalment, la Policia Local de la Vila ha agraït a totes les persones presentes la seua assistència abans que sonaren els concordes de l'himne nacional que ha posat punt i final a l'acte de celebració dels Sants Àngels Custodis de 2021.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 d’Octubre de 2021