L'Ajuntament s'acull a la convocatòria d'ajudes de la Diputació per a impulsar el desenvolupament d'esdeveniments culturals a la Vila Joiosa

Aquestes convocatòries permeten complementar els recursos del Departament de Cultura i aspirar a realitzar més esdeveniments dins del programa cultural de la localitat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa i la Diputació Provincial d'Alacant, unides al bon govern i entesa entre tots dos organismes, han permés al Departament de Cultura del municipi complementar els seus recursos i aspirar a més dins del desenvolupament de diferents projectes culturals en la localitat en acollir-se a les subvencions convocades per la Diputació per a impulsar el desenvolupament d'activitats culturals dirigides a tota mena de públic a la província.

 

Dins de la “Convocatòria de subvenció a Ajuntaments de la Província d'Alacant, per a la realització d'un Festival Provincial d'Arts Escèniques 2021” publicada per la Diputació, el Departament de Cultura de l'Ajuntament de la Vila s'ha beneficiat d'aquesta línia d'ajudes per a sufragar actuacions, com ara Miau Miarramiau de la Cia. Clowndestino Teatro, celebrat el passat 11 d'abril de 2021 a l'Auditori del Centre Social, La Banda, de la Cia. Otra danza, celebrat el passat 27 de juliol de 2021 a l'Auditori Finca la Barbera, Paüra, de la Cia. Lucas Escobedo, celebrat el passat 01 d'agost del 2021 a l'Auditori Finca la Barbera, Joanot de la Cia. Esclafit Teatre, celebrat el passat 01 d'octubre del 2021 en el Saló D. Pedro Finca la Barbera.

 

Referent a la “Convocatòria Campanya de Difusió de Música i Teatre 2021”, l'organisme provincial ha subvencionat l'acte de la “Muixeranga d’Alacant”, celebrat el passat nou d'octubre del 2021 a l'Auditori Finca la Barbera, pel qual l'Ajuntament de la Vila percebrà una subvenció és de 975,00€.

 

El total de l'ajuda rebuda per la Diputació Provincial d'Alacant hui en dia ascendeix a 9.132,75 € i ha permés que més de 1.000 persones hagen pogut beneficiar-se d'aquestes subvencions i així poder gaudir de tots els actes programats. El Departament de Cultura agraeix la col·laboració que brinda la Diputació d'Alacant en el foment i difusió de la cultura en la localitat.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 d’Octubre de 2021