Transport amplia el Servei d'autobusos per a la festivitat de Tots Sants

Des de dilluns que ve 25 d'octubre fins al dia 1 de novembre es disposa de serveis especials d’autobús amb eixida des del parc de la Barbera cada 30 minuts

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Transports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa un servei especial d'autobús i un horari especial d'obertura del Cementeri municipal per a la festivitat de Tots Sants.

 

Amb motiu d'aquest dia festiu es reforçarà el servei de transport al Cementeri. La línia d'autobús fins al Cementeri estarà en funcionament amb serveis especials des de dilluns que ve 25 al 30 d'octubre amb eixides des de la el parc de la Barbera a les 9.15 fins a les 11.15 hores de matí i de 15.45 a 18.15 hores en horari de vesprada. Per al dia 31 d'octubre, el servei amplia les eixides des de la parada de la Barbera des de les 9.15 fins a les 13.15 de matí i des de les 16.15 fins a les 18.15 de vesprada. La freqüència de pas dels autobusos serà de 30 minuts.

 

Per al dia de la festivitat de Tots Sants, 1 de novembre, el transport d’autobús comptarà amb un horari ininterromput amb eixida des del parc de la Barbera a les 8.50 fins a les 18.45 hores i una freqüència de pas de 30 minuts.

 

El Cementeri municipal també ampliarà l’horari d'obertura entre els dies 28 d'octubre i 1 de novembre, i obrirà les portes de 08.00 a 19.00 hores ininterrompudament durant el dia.

 

A més, la Regidoria de Cementeri ha ornamentat amb 200 crisantems el Cementeri per a l'ocasió i habilitarà urinaris portàtils en la part de dalt del recinte del Cementeri per a compensar la major afluència de persones per la festivitat de Tots Sants.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 d’Octubre de 2021