La jornada ‘Arbre per Naixement’ de celebració dels vilers i de les vileres nascuts en 2019 es realitzarà el pròxim 7 de novembre

Enguany la jornada de reforestació es trasllada al berenador de la Platja del Bol Nou per a reforestar un nou entorn mediambiental i expandir el “Jardí dels nous vilers” a altres zones del municipi

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha preparat, un any més, l'activitat de reforestació “Arbre per Naixement” per a la celebració dels menors nascuts en 2019, prèviament inscrits a aquesta activitat.

 

La jornada de reforestació i celebració de les noves vileres i vilers nascuts en 2019 se celebrarà el pròxim 7 de novembre de 2021, en el berenador de la Platja del Bol Nou a les 11.00 hores.

 

Davant la pròxima adequació del “Jardí dels nous vilers” de la zona de la Malladeta, el Departament de Medi Ambient veu més convenient, i menys perjudicial per als nous exemplars a plantar, establir una nova ubicació que “ajude a la reforestació d'altres zones també necessitades de la Vila”, diu José Carlos Gil, edil de Medi Ambient.

 

“La nova ubicació en el berenador de la Platja del Bol Nou, a més d'estar perfectament condicionada per a garantir les necessitats dels nous exemplars arboris que es planten enguany, expandirà el “Jardí dels Nous Vilers” a zones noves del municipi i, al seu torn, permet l'adequació del jardí de la Malladeta”, afig Gil.

 

En breu, la Regidoria de Medi Ambient concretarà la data per a la celebració de la jornada de reforestació per als bebès nascuts en 2020, la qual està previst que es desenvolupe a la fi de novembre.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 d’Octubre de 2021