Comencen les obres per a millorar el CEIP Mare Nostrum de la Vila Joiosa

Les actuacions milloraran l'eficiència energètica dels edificis d'infantil i primària, renovaran espais interiors i repavimentaran l'exterior de tots dos centres

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha iniciat les obres de millora en el CEIP Mare Nostrum, incloses en el Pla Edificant de la Generalitat, amb una inversió de 686.426,68 euros sense impostos. Entre les actuacions previstes s'inclou una millora d'eficiència energètica en els edificis d'infantil i primària, la renovació d'espais interiors i la repavimentació exterior de tots dos centres.

 

Precisament per aquest últim punt s'han iniciat els treballs de l'empresa concessionària de les obres, la UTE de les mercantils Globalklee i CPM comença a treballar en l'exterior del centre d'Educació primària per a retirar l'antic paviment exterior per a la seua substitució. Aquesta actuació sobre el paviment també es donarà en el centre d'infantil, que posteriorment donarà pas a altres treballs com la construcció d'un magatzem exterior per a guardar accessoris de psicomotricitat, material d'educació física i altres jocs infantils, i la instal·lació de més zones d'ombra en l'exterior de tots dos edificis.

 

Respecte de l'actuació en el sistema envolupant dels edificis d'infantil i primària, els treballs preveuen la substitució de fusteries exteriors, de manera que millore l'eficiència energètica dels edificis mitjançant l'increment de les prestacions de l'envolupant tèrmica. A l'interior dels edificis es durà a terme la reforma completa dels lavabos de la segona planta en el centre de primària i es treballarà en el sistema d'instal·lacions de tots dos centres per a la substitució completa dels llums per uns de nous amb llums tipus LED de baix consum.

 

La comunitat educativa, la direcció del Centre i la Regidoria d'Educació s'estan coordinant perquè es done el funcionament ordinari del centre amb les menors repercussions, a fi que els treballs de l'equip tècnic i l'equip docent avancen sense interferir en les seues diferents tasques.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 de Novembre de 2021