L'Ajuntament de la Vila aprova l’RLT de 2022 amb el vot unànime de la part social i l'administració

L'acord inclou 18 nous llocs d'ocupació pública per a l'any vinent

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El passat 24 de novembre s'aprovava en la Mesa General de Negociació la relació de llocs de treball (RLT) per a l'any 2022 amb el vot unànime dels representants dels empleats i de l'Administració local, així com la creació de 18 nous lloc públics d'ocupació per a l'Administració local i el calendari laboral per a l'any vinent.

 

La nova oferta d'ocupació pública per a 2022 està formada d'una plaça de tècnic de Biblioteca, una de tècnic d'Esports, tres agents de Policia Local i 5 conserges, entre les 18 ocupacions que l'Administració local oferirà per a l'any vinent.

 

“Els nous llocs obriran vacants d'ocupació pública que en l'actualitat no estan disponibles. Amb aquesta oferta, l'Ajuntament de la Vila millorarà el servei i l’atenció que dona l'administració a la ciutadania”, explica l'edil de Personal i Organització, Kiko Carreres.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, va assenyalar que “la relació entre l'Equip de Govern i sindicats té com a objectiu únic millorar les condicions de vida dels nostres treballadors i treballadores, i d'oferir el millor dels serveis públics a la població”. “La bona entesa entre totes dues parts des del diàleg és garantia que estem fent bé les coses bé en vista del bé comú”, va concloure el primer edil.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Novembre de 2021