Aquest diumenge se celebra el IV Cross Platja Torres a la Vila Joiosa

La prova ofereix una modalitat corrent de 9 km, una altra caminant de 5 km i carreres infantils

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i el Grupo Brotons han presentat la IV edició del ja conegut per molts corredors populars Cross Platja Torres de la Vila Joiosa. Aquesta prova amb eixida des de la mateixa platja, té un traçat al costat dels penya-segats i un interior per muntanya. Un recorregut aplaudit per molts participants d'edicions anteriors, per les vistes i el poc desnivell que ofereix el traçat.

 

La prova amb caràcter competitiu ofereix trofeus als primers classificats per categories, a més de local i clubs amb més participants. La prova, organitzada per Grupo Brotons, compta amb el suport institucional de l'Ajuntament de la Vila Joiosa; així com el patrocini de Coca-Cola i Aneto, sumat a la col·laboració de Cim Formación que s'encarregaran de donar massatges als participants una vegada arribats a meta. L'organització també compta amb un servei d'avituallament i bossa del participant.

 

Jose Ramón Uclés, regidor d'Esports de la Vila Joiosa, va ressaltar que “una ciutat com la Vila Joiosa sempre està oberta a la realització d'esdeveniments esportius” i ha agraït que “aquesta ja siga la tercera prova que organitzem enguany, per combregar turisme i esport”. D'una altra part, Daniel Aguilar, responsable de màrqueting de Grupo Brotons, va agrair a l'Ajuntament de la Vila Joiosa la seua implicació any rere any amb els esdeveniments esportius que organitzem. A més, posarem en marxa amb el suport de Coca-Cola la campanya «Esdeveniments 100 % reciclats» en els quals procedirem a realitzar una recollida selectiva de tots els residus generats en l'esdeveniment per al seu reciclatge posterior.

 

L'organització té en marxa mesures excepcionals a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 que posa en marxa en totes les proves esportives que organitzem a la província. Les persones que estiguen interessades a participen podran inscriure's a través del web www.grupobrotons.es i el dia de la carrera fins a mitja hora abans de l'eixida en la ubicació de l'esdeveniment.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 03 de Desembre de 2021