‘Baila en la Barbera’ de Monique Neyzan s'exposa en l'Espai d’Art Contemporani de la Vila Joiosa

L'exposició, formada per 20 escultures i 40 dibuixos, s'inaugura dijous que ve 13 de gener i podrà visitar-se fins al 10 de març

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Dijous que ve 13 de gener, tindrà lloc en l'Espai d’Art Contemporani la Barbera a les 13.00 hores, la inauguració de “Baila en la Barbera”, exposició de l'artista neerlandesa Monique Neyzan.

 

El ball és l'eix central de la mostra en la qual Neyzan, escultora i dibuixant, exposa una vintena d'escultures dinàmiques en bronze que congelen el moviment de la dansa i més d'una trentena de dibuixos elaborats amb tècniques mixtes en carbó, tinta i pastel que evoquen el moviment de ballarins en diferents estils de ball.

 

Monique, que viu alternativament als Països Baixos i a la Costa Blanca, desenvolupa la seua activitat artística en el litoral mediterrani des de 2018 i compagina el seu treball amb exposicions regulars. Aficionada als espectacles de ball i l'equitació, l'artista troba en els seus entreteniments una font inesgotable d'inspiració per als seus treballs. Així, l'escultora neerlandesa crea interessants figures, amb perspectives rectes i angulars, que evoquen la visió del moviment des de tots els angles. Les seues escultures de bronze “semblen ballar en el seu pedestals” diuen els que coneixen la seua obra.

 

“Baila en la Barbera” estarà oberta a visitants de manera gratuïta en l'Espai d’Art Contemporani de la Barbera de la Vila Joiosa en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 10.30 a 12.30 hores i de 17.00 a 19.30 hores. Divendres de vesprada, dissabtes i diumenges la galeria romandrà tancada.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Gener de 2022