Cultura inaugura en l’Espai d’Art Contemporani de la Barbera l'exposició ‘Baila en la Barbera’ de Monique Neyzan

L'exposició, formada per 20 escultures i 40 dibuixos, pot visitar-se de manera gratuïta fins al 10 de març en l'horari habitual de la galeria d'art

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Des de la vesprada d'ahir, l'exposició ‘Baila en la Barbera’ de l'artista neerlandesa Monique Neyzan, pot visitar-se en l’Espai d’Art Contemporani de la Barbera. Aquesta mostra obri la temporada expositiva en la galeria d'art de la Barbera, que dona continuïtat a la seua activitat cultural.

 

La inauguració de ‘Baila en la Barbera’ va tindre lloc ahir, dijous 13 de gener, i va ser a càrrec de la regidora de Cultura de la Vila Joiosa, Isabel Perona, que va acompanyar a l'artista de l'obra, Monique Neyzan, en la posada de llarg de la mostra artística. L'acte va estar amenitzat per la guitarrista Cristina Rico que amb els seus concordes va delectar a la vintena de persones que van gaudir de la presentació i obra de l'artista.

 

El ball és l'eix central de la mostra en la qual Neyzan, escultora i dibuixant, exposa una vintena d'escultures dinàmiques en bronze sobre estilitzats pedestals que congelen el moviment de la dansa, i permeten apreciar els seus detalls des de multitud d'angles. Les seues escultures de bronze “semblen ballar en el seu pedestals” diuen els que coneixen la seua obra. La mostra es complementa amb més de 30 dibuixos elaborats amb tècniques mixtes en carbó, tinta i pastís que evoquen el moviment de ballarins en diferents estils de ball.

 

L'artista, Monique Neyzen serà present els divendres a les 11.00 hores en la galeria d'art (excepte el dia 28 de gener) per a atendre preguntes sobre l'exposició per part del públic visitant. A més, l'artista ofereix la possibilitat de visites guiades per a grups sota petició en anglés, holandés, francés, alemany i espanyol. També es pot obtindre més informació sobre la vida i obra de Neyzan en la seua pàgina web: www.love4art.nl

 

“Baila en la Barbera” estarà oberta a visitants de manera gratuïta en l'Espai d’Art Contemporani de la Barbera de la Vila Joiosa en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 10.30 a 12.30 hores i de 17.00 a 19.30 hores. Divendres a la vesprada, dissabtes i diumenges la galeria romandrà tancada.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Gener de 2022