La Regidoria d'Educació compra 8 pissarres digitals per als col•legis de primària i educació especial de la Vila Joiosa

Els dispositius digitals, de control tàctil intuïtiu, complementaran l'ensenyament a les aules i facilitaran les presentacions a l'alumnat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha comprat 8 pissarres digitals interactives que ha sigut instal·lades en centres d'educació primària i educació especial de la Vila Joiosa.

 

Aquestes pissarres, de 75 polzades, compten amb múltiples ports d'entrada, connexió a internet, Wi-Fi i Bluetooth; i estan compostes d'una pantalla sensible al tacte, com si d'una tauleta tàctil es tractara, que converteix la pissarra en una eina interactiva. Alumnat i docents podran accedir i controlar qualsevol aplicació informàtica, arxiu i plataforma multimèdia per a les seues presentacions, i complementar els seus treballs amb aquest suport digital del qual podran fer ús amb tan sols un dit o un bolígraf.

 

Les pissarres digitals han sigut distribuïdes entre els centres d'educació primària Gasparot, Poble Nou, Dr. Esquerdo, Mare Nostrum, Hispanitat, Ermita, i el centre d'Educació Especial Secanet, que compta amb 2 unitats. El CEIP Mª Francisca Ruiz Miquel, per estar dotat ja d'aquestes pissarres digitals, va sol·licitar al Departament d'Educació un entarimat, el qual rebrà en breu per part de la regidoria. El cost aproximat del conjunt de materials ascendeix als 18.000 euros amb impostos.

 

“Encara que no és una competència de l'Ajuntament, creiem convenient reforçar els mitjans de les aules d'educació primària i educació especial de la Vila amb l'adquisició d'aquestes pissarres interactives, a fi de millorar el procés d'ensenyament i aprenentatge. Una eina que facilita l'adaptació dels alumnes de diferents nivells d'aprenentatge i els proporciona accés immediat a un ampli conjunt de materials electrònics”, diu l'edil d'Educació de la Vila Joiosa, Xente Sebastià, que afig que des de l'àrea d'Educació vilera sempre treballaran perquè la comunitat educativa “estiga a l'avantguarda de les noves tecnologies en els seus centres”.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Gener de 2022