L'Ajuntament de la Vila Joiosa conclou la redacció del projecte de rehabilitació del pont de l'antiga N-332 sobre el riu Amadòrio

El projecte, abans d'iniciar l'obra, ha de ser presentat davant Cultura i a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per al seu vistiplau

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha conclòs la redacció del projecte de reestructuració i rehabilitació del pont de l'antiga Nacional 332 sobre el riu Amadòrio. El projecte la redacció del qual s'ha finalitzat ha tingut un cost de 14.500 euros.

 

Ara, l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha de presentar-lo davant Cultura i a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per al seu vistiplau, abans d'iniciar l'obra. Així ho ha assegurat hui el regidor d'Obres i Serveis Tècnics de la Vila, Kiko Carreres, que ha aplaudit la rapidesa dels tècnics, que "han conclòs un projecte d'obra complex i complet en un temps rècord", ha dit.

 

El projecte ha de superar encara algunes etapes administratives, com la de la Confederació, però el regidor confia que "les obres puguen iniciar-se aquest mateix any", encara que no ha pogut assegurar si serà abans o després de l'estiu. L'obra té un pressupost estimat de quasi 1,25 milions d'euros i inclou "demolicions i reconstruccions de les zones més afectades, reasfaltar la carretera o un accés a la llera des d'aquest". També es reforçarà l'estructura de formigó i s'intervindrà en els serveis "per a renovar la infraestructura d'aigua potable, les telecomunicacions i enllumenat públic" i en el tauler del pont, que ampliarà la zona per als vianants "perquè la ciutadania puga circular amb major comoditat per aquest", aclareix Carreres.

 

Es tracta d'un dels projectes més ambiciosos que té previst l'Ajuntament de la Vila Joiosa per al 2022.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Gener de 2022