El patrimoni històric, la gastronomia, les platges i les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa seran els eixos principals de la seua promoció en FITUR 2022

Quatre pilars, emmarcats en la seua campanya turística #ViuLaVila, que fan de la Vila Joiosa la destinació preferida de molts visitants

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha preparat un any més la seua promoció en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, que se celebra aquesta setmana del 19 al 23 de gener. La Vila Joiosa es presentarà en FITUR 2022 com una destinació intel·ligent i accessible amb un extraordinari patrimoni històric i gastronòmic; amb les festes de Moros i Cristians per estendard, i l’extensa oferta de sol, platja i serveis. Quatre pilars que fan de la Vila Joiosa la destinació preferita de molts visitants.

 

La Regidoria de Turisme portarà a FITUR material promocional de la seua oferta turística i donarà a conéixer el municipi i els seus diferents actius turístics, tots aquests condensats en un vídeo promocional emmarcat en la seua campanya turística #ViuLaVila ,que es presentarà al públic el dijous 20 de gener en l'estand de Costa Blanca. L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i l'edila de Turisme, Marta Sellés, seran presents a Madrid i seran els principals ambaixadors de la promoció de la Vila Joiosa en la Fira Internacional de Turisme d'enguany.

 

Les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa, declarades d'Interés Turístic Internacional, seran presents un any més a Madrid mitjançant la promoció de la nova exposició ‘Música, Pólvora i Desembarc’ oberta a visitants en Vilamuseu. D'altra banda, la gastronomia, com a riquíssim patrimoni immaterial de la Vila Joiosa, serà un altre dels elements més destacats en la promoció de la Fira Internacional de Turisme de Madrid i comptarà amb la participació de restaurants de la localitat entre els espectacles de showcooking que es promocionaran en la fira.

 

“La pesca ha sigut, i és, una de les principals activitats econòmiques de la Vila i ara també és un dels seus majors reclams turístics amb el projecte “Pesca Turisme”, que conjumina pesca i turisme, dos dels nostres senyals més identificatius que promocionarem en FITUR”, diu l'edila de Turisme i Pesca, Marta Sellés. “El nostre producte fresc del Mediterrani és garantia de qualitat i pot gaudir-se acompanyat d'exquisits arrossos en els nombrosos restaurants amb segell de qualitat “La Vila Gastronòmica”, en els quals també es poden degustar alguns dels seus millors productes xocolaters”, afig l'edila vilera.

 

La mar sempre ha marcat la història d'aquest municipi, per això, les seues 13 platges i cales, amb 15 km de costa, són protagonistes any rere any en FITUR. Un Mediterrani ple de llum i vida que banya aquest poble mariner de la Costa Blanca i que amaga entre les seues aigües el major derelicte subaquàtic en excavació del Mediterrani: el Bou-Ferrer, els tresors del qual poden visitar-se en el Museu municipal de la ciutat, Vilamuseu.

 

“La Vila Joiosa és una destinació molt completa que ofereix des del tradicional sol i platja, a una oferta cultural i patrimonial única que destaca pels seus serveis i accessibilitat, en tota la xarxa de monuments que el componen. Aquesta oferta, sumada a la nostra rica gastronomia, són un dels millors atractius turístics que podem mostrar en la cita més important del turisme al nostre país; una fira en la qual sempre serà present la Vila Joiosa”, finalitza l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Gener de 2022