La millor gastronomia vilera se cita del 3 al 12 de juny en la 22a edició de la ‘Mostra de Cuina Marinera’

També s'ha anunciat la data per a la ‘XVI Mostra del Vi de la Vila Joiosa’, que se celebrarà divendres que ve 27 de maig

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Vila Joiosa prepara un any més el seu esdeveniment gastronòmic per excel·lència, la Mostra de Cuina Marinera, que enguany celebra la seua vint-i-dosena edició. Del 3 al 12 de juny, una desena de restaurants de la localitat oferiran menús especialment dissenyats per a l'ocasió a un preu ajustat per al gaudiment de la ciutadania vilera i turistes. Tots els menús oferits en els restaurants participants durant la Mostra estaran confeccionats amb peix de la llotja vilera i xocolates, les dues matèries primeres claus en la gastronomia i la indústria vilera.

 

També s'ha fet públic el cartell que anuncia la ‘XVI Mostra del Vi de la Vila Joiosa’, que se celebrarà divendres que ve 27 de maig, que enguany se situarà al carrer Colón. Els cartells de tots dos esdeveniments han sigut anunciat el matí de hui dimarts per Marta Ronda, regidora de Foment Econòmic en matèria comercial de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

Enguany, com a novetat, l'esdeveniment recupera la revista de la Mostra de Cuina Marinera. Una publicació elaborada per l'Ajuntament de la Vila Joiosa i Onda Cero Marina Baixa que té per objecte donar a conéixer les poderoses raons que aquest esdeveniment gastronòmic de la Vila Joiosa té per a atraure als comensals a la taula dels diferents restaurants participants, amb la finalitat de gaudir en companyia d'amics i familiars de les propostes culinàries dels establiments que conformen aquesta nova edició de la Mostra.

 

Els 10 restaurants participants d'aquesta edició són: Ca Marta, El Pòsit, Club Nàutic, El Nàutic, Hogar del Pescador, Zerca, Made, Resta Renne, El Trébol i DRoca. Tots els menús finalitzaran amb unes postres dolces, xocolates i torrons cedits per les empreses locals Carremi, Chocolates Valor, Chocolates Pérez, Chocolates Marcos Tonda i Chocolates Clavileño.

 

La revista de la 22a Mostra de Cuina Marinera serà presentada en societat en els pròxims dies en un acte obert al públic que comptarà amb la participació dels restaurants i empreses locals participants de l'esdeveniment gastronòmic. A més, durant aquest acte s'anunciarà l'extens programa d'activitats que complementarà l'oferta gastronòmica de la Mostra de Cuina Marinera.

 

“La gastronomia és un dels principals atractius turístics de la Vila Joiosa. L'èxit de les passades edicions, unit a les ganes de reprendre aquest tipus d'esdeveniments en el municipi després del parèntesi d'aquests dos anys, ens ha portat a afrontar amb gran il·lusió altes expectatives aquesta nova edició”, afirma l'edila vilera, Marta Ronda.

 

“Convidem tothom al fet que siga partícip d'aquestes jornades gastronòmiques de la Vila Joiosa i a què gaudisquen del nostre bell municipi i el seu fantàstic clima, mentre es delecten amb l'excel·lent treball dels nostres restauradors/es durant els dies que duren les jornades. Estem convençuts que un any més serà un èxit i que qui prova, repeteix”, conclou l'edila de Foment Econòmic de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 d’Abril de 2022