‘La Biblioteca de Cuerdas i Nudos’ arriba al Teatre Auditori de la Vila Joiosa

L'obra ofereix una experiència sensible i emotiva on habiten diferents projectes i experiències que s'aniran teixint a través de la paraula i del silenci amb una forta implicació de l'espectador

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Del 27 al 30 d'abril tindrem l'oportunitat de gaudir en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa de La Biblioteca de Cuerdas i Nudos: una proposta que ofereix una experiència sensible i emotiva on habiten diferents projectes i experiències que s'aniran teixint a través de la paraula i del silenci amb una forta implicació de l'espectador.

 

Durant 60 minuts, les persones assistents coneixeran la vida d'un mestre d'escola que va intentar narrar el coneixement i el record del qual encara roman entre nosaltres.

 

De la mà de José Antonio Portillo, artista plàstic, escriptor, editor, productor teatral, escenògraf i mestre d'escola, entrarem en una estructura circular de fusta, una misteriosa biblioteca ambulant que guarda manuscrits sense publicar, textos, partitures, dissenys i objectes trobats en el fem, i ficats en cilindres replets de missatges de cordes i nusos. Com a arqueòlegs del s. XX, els espectadors els podran anar traient i se'ls revelarà la història que contenen.

 

Fragments de vida degudament catalogats que s'han anat ampliant a mesura que la Biblioteca de cordes i nusos ha anat mostrant-se en ciutats com Évora, Pombal, Beja, Lisboa, Londres i Anvers. L'activitat està inclosa dins de la programació especial del Dia del Llibre que se celebra durant el mes d'abril.

 

La Biblioteca de Cuerdas i Nudos té programades sessions per al dimecres 27 d'abril a les 18.00 h, dijous 28 i divendres 29 d'abril a les 17.00 h i a les 18.30 h, i el dissabte 30 d'abril a les 12.00 h, 17.30 h i 19.00 h. Les entrades per a les diferents sessions poden aconseguir-se en el web www.instanticket.es i en la taquilla del Teatre Auditori de La Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 d’Abril de 2022