Vilamuseu celebra el Dia Internacional dels Museus

Amb el lema ‘El poder dels museus’ des del Museu de la Vila Joiosa s'ha volgut destacar la innovació en la digitalització i l’accessibilitat a peu de carrer per a celebrar aquest dia

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Si aquest matí has travessat el carrer Colón amb una musa grega indignada amb una cratera a la mà o amb dos romans intentant vendre't un lingot de plom del Bou-Ferrer, no t'espantes… Només intentaven ajudar-nos a presentar les reproduccions de Vilamuseu realitzades amb impressió 3D que milloren la comprensió i l'accessibilitat de les seues exposicions.

 

El motiu és que hui és el Dia Internacional dels Museus, i dins del lema “El poder dels museus” des de Vilamuseu s'ha volgut destacar la innovació en la digitalització i l’accessibilitat. De fet, de la combinació d'aquests dos camps va nàixer el projecte “Accessibilitat augmentada” amb Nestor F. Marquès, pel qual el Museu de la Vila Joiosa ha rebut dos importants premis internacionals.

 

A més, el geòleg Sinto Vaello, voluntari de Vilamuseu, ha estat explicant algunes peces originals de la col·lecció de fòssils que ell mateix va donar al Museu.

 

També hem repartit invitacions per a entrar gratis al Museu i gaudir més tranquil·lament d'aquests recursos i de les exposicions d’aquest.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 de Maig de 2022