‘L'abraçada dels cucs’ es representa aquest divendres en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa

L'obra de teatre és d'entrada lliure i les invitacions es poden retirar en la taquilla de l'Auditori

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Demà divendres 20 de maig tindrà lloc al Teatre Auditori de la Vila Joiosa l'obra de teatre L'abraçada dels cucs, a les 19.00 hores, dirigida per Sergio Caballero i text de Paula Llorens. Una obra de comèdia sobre la mort convertida en un cant a la vida.

 

Miguel, un professor de literatura amant de Larra, que no suporta als seus alumnes, desperta en la mateixa habitació d'hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure. Els dos detesten la seua vida i el món en general i, per això, desitgen eixir d'allí i acabar allò que van deixar a mig fer. Per a anar-se’n, han d'enganyar a la doctora i encara que es duen molt malament, necessiten l'u de l'altre per a aconseguir-ho. Clara i Miguel aprendran a abraçar-se malgrat sentir-se com a éssers sense extremitats? Aconseguiran la metamorfosi que els permetrà emprendre el vol?

 

L'abraçada dels cucs és una història d'amistat poc corrent, una comèdia que ens conta com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes.

 

L'obra està acollida a la campanya de desenvolupament i foment de la llengua i tradicions populars valencianes de la Diputació d'Alacant i és d'entrada gratuïta amb invitació. Les invitacions poden arreplegar-se en la taquilla del Teatre Auditori de la Vila en el seu horari habitual de dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores; i dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Maig de 2022