La Vila Joiosa col·laborarà amb el Rallye La Nucia Mediterráneo Trofeu Costa Blanca albergant el seminari d'oficials previ a la prova automobilística

La Vila Joiosa recupera, així, el seu vincle amb aquesta competició esportiva, que va començar el seu camí en aquest municipi el 1999.

Imagen que acompaña la notícia
La Vila Joiosa col·laborarà amb el Rallye La Nucía Mediterráneo Trofeu Costa Blanca, després de dotze anys d'haver deixat d'organitzar-lo. En aquesta ocasió, al municipi s'impartirà el seminari d'oficials i de primers auxilis previ a la prova de la 29a edició del Rallye La Nucia Mediterrània Costa Blanca.
L'Automòbil Club AIA serà l'encarregat d'organitzar aquest seminari adreçat als oficials que actuaran al rallye. Aquesta sessió pretén actualitzar els oficials i voluntaris a les noves eines de què es disposa per aplicar-les a la seguretat de l'esdeveniment, impartint les noves tècniques de cronometratge i seguiment aplicant les noves tecnologies de GPS via satèl·lit, així com a l'aplicació de primers auxilis davant dels possibles accidents o incidents durant la celebració de la prova.
 
El rallye La Nucía Mediterráneo es celebrarà els dies 2, 3 i 4 de novembre, per la qual cosa el seminari previ s'organitzarà el dissabte 28 d'octubre al saló Don Pedro de la Casa Museu La Barbera dels Aragonès de la Vila Joiosa.
 
L'Alcalde Marcos Zaragoza es mostra satisfet de “haver recuperat part d'aquest rallye que, durant més d'una dècada, va mostrar l'aposta de la Vila Joiosa per aquest esport i va promoure el posicionament del municipi com a referent de turisme esportiu”. En aquest sentit, el regidor d'Esports, Peyo Lloret, afirma que “La Vila va ser la primera a organitzar aquest esdeveniment esportiu i ara anem a formar part novament sent la seu d'aquest seminari preparatori, per la qual cosa hem posat a disposició de l'organització del rallye tots els recursos necessaris per col·laborar-hi”.
 
El 29 Rallye La Nucia Mediterrània Costa Blanca és una prova puntuable per al Súper Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt 2023 (S-CER 2023) i també pel Trofeu Internacional IIRT i el Campionat Autonòmic de l'especialitat. Es disputa a la província d'Alacant i el seu itinerari recorre més de 38 poblacions i més d'una quarantena de termes municipals de les comarques de la Marina Baixa, Marina Alta, l'Alcoià i l'Alacantí.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Setembre de 2023