L'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix cursos gratuïts de formació específica d'oficis per garantir la inclusió laboral

Dependent de carnisseria i peixateria, manteniment de piscines i neteja d'instal·lacions són els cursos de formació qualificada que s'impartiran de novembre a gener al centre social Llar del Pensionista.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La regidoria de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix un programa de formació qualificada per garantir la inclusió social de tots els col·lectius. Hui s'obri el període d'inscripció als tres cursos de formació específica d'oficis que s'impartiran entre els mesos de novembre i gener al centre social Llar del Pensionista.
 
D´una banda, s´ofereix el curs de dependent de productes frescos de carnisseria o peixcateria, que s´impartirà del 29 de novembre fins al mes de gener en horari de matí. La docència serà semipresencial, de manera que s'oferiran classes virtuals i presencials pràctiques al centre social Llar del Pensionista. El departament facilitarà els dispositius mòbils i la connexió necessària als assistents que així ho requereixin. El termini d'inscripció finalitza el proper dilluns 27.
 
També s'ofereix un curs de manteniment de piscines, les sessions del qual s'impartiran de l'11 al 20 de desembre en horari de matí. Les inscripcions romandran obertes fins al dia 1 de desembre.
 
I, a més, es disposa d'un curs de neteja de superfícies i mobiliaris a edificis i locals, que s'organitzarà del 8 a l'11 de gener en horari de matí amb classes presencials al centre social. El període dinscripció finalitza el 29 de desembre.
 
Les inscripcions als cursos són gratuïtes i s'efectuaran al departament de Benestar Social en horari de matí, ubicat al centre social Llar del Pensionista. Els requisits per participar-hi són ser majors, saber llegir i escriure en castellà, tenir permís de treball i estar empadronat a la Vila Joiosa. En finalitzar cada curs, els assistents rebran un certificat de superació del curs per les respectives empreses formadores acreditades.
 
La regidora de Benestar Social, Maite Sánchez, explica que l'objectiu dels cursos és garantir la inclusió laboral de tots els col·lectius a través de l'adquisició de coneixements i habilitats específiques i professionals que permetin als participants sol·licitar ocupació en un nombre més gran d'ofertes de llocs específics.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Novembre de 2023