La regidoria dEsports organitza una gala solidària de Nadal

Les persones que assisteixen als cursos de ball i zumba que organitza l'Ajuntament de la Vila Joiosa actuaran a la gala per tal de recaptar fons per a l'associació vilera de fibromiàlgia Afibrovila.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa organitzarà el proper 15 de desembre la Gala Solidària de Nadal. En aquest acte, que es celebrarà al Teatre Auditori a les 19.30 hores, actuaran les persones que assisteixen als cursos de ball, zumba kids, balls llatins i zumba que formen part del programa anual d'activitats del departament d'Esports.
 
El regidor d'Esports, Peyo Lloret, exposa que “a la gala participaran persones de totes les edats, que formen part de les escoles de ball municipals, per això serà un esdeveniment molt especial, a més que la recaptació de les entrades tindrà un fi solidari”.
 
Les entrades per assistir a la gala tenen un preu simbòlic de 3 euros i la seua recaptació es destinarà a l'associació de fibromiàlgia de la Vila Joiosa, Afibrovila. Les entrades eixiran a la venda el dia 5 de desembre al pavelló municipal Marta Baldó.
 
La gala solidària és una de les activitats del programa Nadal en moviment, ja que el diumenge 17 de desembre, la regidoria d'Esports organitzarà la tercera eixida biosaludable i el 28 de desembre tindrà lloc la ja popular cursa Sant Silvestre familiar.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Novembre de 2023