La Vila Joiosa celebra el Nadal amb La Nadala, una fira per a tots els públics al parc de La Barbera

Atraccions infantils, pista de patinatge, foodtrucks, tallers temàtics, actuacions musicals, visita del Pare Nadal i del patge dels Reis Mags i moltes més activitats des del 5 de desembre i fins al 7 de gener.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Dimarts que ve, 5 desembre, arrenca “La Nadala, la fira vilera d'estes festes” a la finca de la Barbera dels Aragonès. Des de dimarts i fins al 7 de gener, La Barbera serà l'epicentre del Nadal, on grans i menuts gaudiran de diferents experiències, tant lúdiques com didàctiques. La fira disposa d´atraccions infantils, entre elles, una pista de patinatge de gel ecològic, a més d´un mercat d´artesania nadalenca, servei de restauració, activitats per al públic infantil i actuacions musicals.
 
La Nadala s'inaugurarà el proper dia 5 de desembre amb una desfilada d'animació infantil, amenitzada per la bandeta de l'Ateneu Musical, que eixirà a les 17.30 hores des del xalet Centella, al carrer Colom, i recorrerà el carrer Barranquet fins a arribar al parc de la Barbera. La fira de Nadal estarà oberta tots els dies fins al dia 7 de gener. L'horari entre els dies 11 i 14 de desembre i del 18 al 21 de desembre serà de 17 a 22 hores i els caps de setmana i els dies del 26 al 29 de desembre i del 2 al 7 de gener estarà oberta de 11 a 22 hores.
 
El divendres 22 de desembre, la fira obrirà les portes a les 16.30 hores i s'organitzarà el taller “Fes la teua carta màgica amb follets i elfs del Pare Nadal” a les 17 hores. El dissabte 23, el Pare Nadal visitarà La Nadala. A les 17.30 hores, el Pare Nadal sortirà del xalet Centella i recorrerà els carrers del centre urbà acompanyat de la colla Els Valerios fins arribar a la Barbera, on els més menuts podran visitar la Casa del Pare Nadal i lliurar-li la carta.
 
El dia 26 de desembre, els xiquets es divertiran amb un taller de teatre infantil a càrrec d'Arteatre a les 16 hores. El dia 27, ballaran al taller de dansa i gaudiran d'una actuació de ball a càrrec de l'estudi d'Evi Ruiz. El dia 28 s'organitzarà un taller de ball amb l'acadèmia Tribalia. El dia 29 de desembre, els menuts mostraran els seus dots artístics al taller de pintura nadalenca a càrrec de l'Espai d'Art Angela Gordero a les 17 hores ia les 19 hores donarem el tret d'eixida de la cursa familiar Sant Silvestre on els participants lluiran els seus vestits nadalencs recorrent els carrers del centre de la ciutat.
 
El dia 2 de gener, s'impartirà el taller “Fes la teua carta reial pels Reis Mags” a les 17 hores. El dia 3, els xiquets aprendran a elaborar dolços nadalencs al taller de rebosteria infantil a les 17 i 18 hores. El dia 4 de gener, el Carter Reial arribarà a la Barbera des de la plaça de la Generalitat, el recorregut dels quals pels carrers Canalejas, Colom i Barranquet anirà acompanyat per la colla Els Valerios i a partir de les 18.30 hores el Carter Reial recollirà totes les cartes dels xiquets i xiquetes a La Barbera. El dia 5 viurem la vesprada més màgica de l'any amb l'esperada cavalcada dels Reis Mags d'Orient, la desfilada dels quals recorrerà els carrers del centre urbà i finalitzarà a la Barbera, on Ses Majestats saludaran tots els assistents.
 
La programació de La Nadala s'estén a activitats culturals a altres escenaris, com l'auditori del centre social Llar del Pensionista, el Teatre Auditori o Vilamuseu, entre d'altres, on s'oferiran els concerts de Nadal de les bandes de música Ateneu Musical i Agrupació Musical Mediterrani els dies 17 i 22 de desembre respectivament, així com l'actuació de la Big Band Ateneu el dia 10, de la Colla Els Valerios el 18 de desembre i de la Coral Villajoyosa el dia 22, així com la gala solidària de Nadal organitzada per la regidoria d'Esports el divendres 15 i l'espectacle nadalenc de Yabai Studio el dia 29. El dia 3 de gener arribarà al Teatre Auditori "Aladí, un musical genial" i el dia 4 actuarà la banda jove de l'Ateneu Musical.
 
A més, a Vilamuseu, es disposarà d´un taller per confeccionar postals nadalenques, un arbre de Nadal participatiu, visites guiades relacionades amb el Nadal i un taller de Vilakids, també vinculat a aquesta festivitat.
.
“Volem que tots els vilers i visitants gaudeixquen d'unes autèntiques festes de Nadal i que comparteixquen en família moments divertits a La Nadala. Hem preparat un muntó d'activitats per als més menuts de la casa, des de diferents departaments municipals, i estem convençuts que tots, grans i petits, viuran una experiència inoblidable amb la màgia que desprèn el Nadal i La Nadala. A més, hem programat tallers temàtics cada dia de les vacances escolars perquè els xiquets aprofiten els seus dies lliures i es diverteixquen aprenent tant a cuinar, com a ballar i pintar”, exposa el regidor de Festes, Jaime Santamaría.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 01 de Desembre de 2023