06 de Desembre de 2023

La Vila Joiosa celebra el 45è aniversari de la Constitució Espanyola amb la lectura d'articles i l'exposició dels resultats del referèndum del 1978 a la Vila Joiosa

L'Alcalde Marcos Zaragoza reivindica la funció d'eix vertebrador de la societat de la Constitució Espanyola i el seu respecte a l'hora de governar en el seu discurs institucional.

Categoria: Presidència, Òrgans de Govern.

06 de Desembre de 2023

L'exposició de gravats “La impressió de la festa” del Centre Ocupacional Les Talaies s'inaugura a Vilamuseu

Els usuaris del Centre Ocupacional Les Talaies són els autors de les obres pictòriques que representen moments de les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa.

Categoria: Cultura, Benestar Social, Igualtat.

06 de Desembre de 2023

Centenars de persones participen a la inauguració de La Nadala, la fira de Nadal a la Vila Joiosa

La Nadala arrenca amb una cercavila des del carrer Colom que arriba fins al parc de la Barbera i un espectacle de circ amenitzat per la bandeta de l'Ateneu Musical.

Categoria: Festes, Cultura, Turisme.

05 de Desembre de 2023

L'Ajuntament de la Vila Joiosa organitza dues “Escola de Nadal” perquè els xiquets i xiquetes gaudeixquen i aprenguen durant les vacances nadalenques

Els campus nadalencs s'organitzaran al col·legi públic Poble Nou i al centre públic d'educació especial Secanet i les famílies interessades poden sol·licitar la inscripció de manera gratuïta fins al 15 de desembre.

Categoria: Educació, Benestar Social.

05 de Desembre de 2023

La Vila Joiosa celebra el 45è aniversari de la Constitució Espanyola amb la lectura d'articles i l'exposició de documents del 6 de desembre de 1978

A l'acte institucional de l'aniversari de la Constitució Espanyola s'inaugurarà l'exposició del document de la Carta Magna publicat el 1978, així com un panell commemoratiu de les corporacions municipals de l'etapa de la democràcia a la Vila Joiosa.

Categoria: Òrgans de Govern, Presidència.

04 de Desembre de 2023

La Vila Joiosa participa en un projecte per digitalitzar el cicle urbà de l'aigua i aconseguir que siga més eficient

L'Ajuntament de la Vila Joiosa col·labora amb els de Benidorm, L'Alfàs del Pi, Finestrat, Polop i Orxeta en un projecte xifrat en 10,6 milions d'euros i que opta a fons europeus.

Categoria: Infraestructures.

01 de Desembre de 2023

La Vila Joiosa celebra el Nadal amb La Nadala, una fira per a tots els públics al parc de La Barbera

Atraccions infantils, pista de patinatge, foodtrucks, tallers temàtics, actuacions musicals, visita del Pare Nadal i del patge dels Reis Mags i moltes més activitats des del 5 de desembre i fins al 7 de gener.

Categoria: Cultura, Educació, Festes.

30 de Novembre de 2023

Comencen les obres d'asfaltat de l'avinguda Benidorm, carrer Mestre Quico Serrano i Camí Vell de València

Amb aquestes obres s'inicia el pla d'asfaltat amb què es condicionaran els carrers i els camins que presenten un estat deteriorat i perillós per a la ciutadania.

Categoria: Urbanisme i Infraestructures, Víes Públiques.

29 de Novembre de 2023

La regidoria d'Agricultura organitza un curs de fitosanitari bàsic adreçat a agricultors

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració amb l'Associació de Joves Agricultors d'Alacant, ASAJA, i pretén millorar la qualificació professional a les activitats agroalimentàries.

Categoria: Agricultura.

28 de Novembre de 2023

Finalitzen les tasques de neteja forestal a la zona del pantà i la Robella per tal de prevenir incendis forestals

A més d'executar les tasques de podat i desbrossament a les àrees tallafocs, s'han condicionat els punts més abruptes de la via pecuària de la partida La Robella.

Categoria: Medi Ambient.