20 de Juny de 2024

El Ple aprova sol·licitar a la Generalitat la sortida de la Vila Joiosa de l'àrea de prestació conjunta de taxis de la Marina Baixa

El Ple també ha donat llum verda per sol·licitar a la Universitat Miguel Hernández que la Vila Joiosa aculli les proves d'accés a la universitat el curs vinent i que es destinen 50.000 euros a l'estudiantat universitari en el pressupost del 2025.

Categoria: Òrgans de Govern.

19 de Juny de 2024

Vilamuseu presenta la programació especial infantil per a este estiu

Vilamuseu amplia el seu horari durant l'estiu i ofereix activitats específiques per al públic infantil com ara els tallers de Vilakids i cursos d'arqueologia.

Categoria: Museu la Barbera dels Aragones, Patrimoni Històric.

19 de Juny de 2024

Les famílies amb fills menors i rendes baixes poden sol·licitar una targeta moneder per adquirir productes de primera necessitat a supermercats

Aquesta prestació substitueix el lliurament físic d'aliments i forma part d'un Programa del Fons Social Europeu pel qual se li assignen més de 100.000 euros a l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Categoria: Serveis Socials i Igualtat.

19 de Juny de 2024

La Vila Joiosa celebra la 5 edició de l'Orgull Joiós aquest divendres al parc de La Barbera

El col·lectiu Viladiversitat i la regidoria de Serveis Socials i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa organitzen una festa de l'Orgull amb tallers, música, l'actuació de Cabra Fotuda i el pregó a càrrec de la cantant Maite Platanera.

Categoria: Igualtat.

18 de Juny de 2024

S'inicien les obres per rehabilitar el tancament i tanca del xalet Centella

Aquest edifici públic, ubicat al carrer Colom i que acull l'Oficina de Turisme, respecta la seua arquitectura original centenària.

Categoria: Patrimoni Històric.

18 de Juny de 2024

Finalitzen les obres de construcció de la rotonda de l'avinguda President Adolfo Suárez

Aquesta rotonda permet un recorregut circulatori dels vehicles, per això millora la mobilitat i augmenta el nombre de places d'aparcament en aquest vial.

Categoria: Escena Urbana, Víes Públiques, Urbanisme i Infraestructures.

18 de Juny de 2024

S'inicien els treballs amb què es finalitzarà l'excavació arqueològica del jaciment de la vil·la romana a Barberes Sur

El mural del martinet picant un llangardaix en un fons de vegetació i ocells que es va trobar en aquest jaciment romà forma part de l'exposició “Tresors de la Vila” que allotja Vilamuseu.

Categoria: Òrgans de Govern, Patrimoni Històric.

18 de Juny de 2024

La Vila Joiosa celebra el tradicional Dia de la Corona i la Ronda de Fanalets la vespra del dia de Sant Joan

Els més menuts seran els protagonistes de la jornada, ja que podran participar al matí al taller de confecció de corones de flors ia la vesprada a la Ronda de Fanalets al passeig de la platja.

Categoria: Educació.

17 de Juny de 2024

L'Alcalde Marcos Zaragoza és nomenat president del Consell de Salut de la Marina Baixa

Zaragoza ha estat nomenat president a la reunió del consell convocat pel departament de salut Marina Baixa, que atén més de 200.000 persones a la comarca.

Categoria: Sanitat.

17 de Juny de 2024

L'Alcalde Marcos Zaragoza valora el primer any de govern com un any de gestió i treball per recuperar la Vila Joiosa

“Complim un any de treball i de gestió per implantar una estratègia efectiva, aconseguir realitats, solucionar problemes i desbloquejar projectes necessaris per al benestar de la ciutadania i la transformació de la Vila Joiosa”, destaca Marcos Zaragoza.

Categoria: Alcaldía.