05 de Desembre de 2023

La Vila Joiosa celebra el 45è aniversari de la Constitució Espanyola amb la lectura d'articles i l'exposició de documents del 6 de desembre de 1978 ¡Nova!

A l'acte institucional de l'aniversari de la Constitució Espanyola s'inaugurarà l'exposició del document de la Carta Magna publicat el 1978, així com un panell commemoratiu de les corporacions municipals de l'etapa de la democràcia a la Vila Joiosa.

Categoria: Òrgans de Govern, Presidència.

04 de Desembre de 2023

La Vila Joiosa participa en un projecte per digitalitzar el cicle urbà de l'aigua i aconseguir que siga més eficient

L'Ajuntament de la Vila Joiosa col·labora amb els de Benidorm, L'Alfàs del Pi, Finestrat, Polop i Orxeta en un projecte xifrat en 10,6 milions d'euros i que opta a fons europeus.

Categoria: Infraestructures.

01 de Desembre de 2023

La Vila Joiosa celebra el Nadal amb La Nadala, una fira per a tots els públics al parc de La Barbera

Atraccions infantils, pista de patinatge, foodtrucks, tallers temàtics, actuacions musicals, visita del Pare Nadal i del patge dels Reis Mags i moltes més activitats des del 5 de desembre i fins al 7 de gener.

Categoria: Cultura, Educació, Festes.

30 de Novembre de 2023

Comencen les obres d'asfaltat de l'avinguda Benidorm, carrer Mestre Quico Serrano i Camí Vell de València

Amb aquestes obres s'inicia el pla d'asfaltat amb què es condicionaran els carrers i els camins que presenten un estat deteriorat i perillós per a la ciutadania.

Categoria: Urbanisme i Infraestructures, Víes Públiques.

29 de Novembre de 2023

La regidoria d'Agricultura organitza un curs de fitosanitari bàsic adreçat a agricultors

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració amb l'Associació de Joves Agricultors d'Alacant, ASAJA, i pretén millorar la qualificació professional a les activitats agroalimentàries.

Categoria: Agricultura.

28 de Novembre de 2023

Finalitzen les tasques de neteja forestal a la zona del pantà i la Robella per tal de prevenir incendis forestals

A més d'executar les tasques de podat i desbrossament a les àrees tallafocs, s'han condicionat els punts més abruptes de la via pecuària de la partida La Robella.

Categoria: Medi Ambient.

27 de Novembre de 2023

La regidoria dEsports organitza una gala solidària de Nadal

Les persones que assisteixen als cursos de ball i zumba que organitza l'Ajuntament de la Vila Joiosa actuaran a la gala per tal de recaptar fons per a l'associació vilera de fibromiàlgia Afibrovila.

Categoria: Esports.

27 de Novembre de 2023

Les festes de Moros i Cristians del 2024 ja tenen les imatges del cartell anunciador i de la portada de la revista

Joaquim Baldó és l'autor guanyador del disseny de la portada de la revista de festes i Patrick Morghadi el del cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians, declarades de interés turístic internacional.

Categoria: Festes.

27 de Novembre de 2023

Milers de persones participen a les desenes d'activitats que s'organitzen a la Fira Solidària de la Vila Joiosa

L'Alcalde Marcos Zaragoza ha estat l'encarregat d'encendre l'enllumenat nadalenc davant de la façana de la casa museu de la Barbera dels Aragonès a l'acte d'inauguració dels llums de Nadal que des de llavors il·luminen el municipi.

Categoria: Benestar Social, Cultura, Festes, Comerç.

25 de Novembre de 2023

La Vila Joiosa celebra un acte institucional per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb la lectura del manifest acordat pel Consell Comarcal d'Igualtat

Milers de papallones decoren els centres educatius, edificis públics i comerços per denunciar la violència masclista dins de la iniciativa “El batec de les papallones. Temps per al canvi” promoguda per la regidoria de Benestar Social i Igualtat.

Categoria: Benestar Social, Igualtat.