Una vintena de joves finalitzen el curs de formació en zelador sanitari oferIt per la regidoria de Joventut

Aquest és un dels cursos que ofereix la regidoria de Joventut per facilitar la formació professional i l'accés a l'ocupació entre els joves del municipi.

  

Imagen que acompaña la notícia
Una vintena de joves, entre 16 i 29 anys, ha finalitzat el curs de formació en zelador sanitari, oferIt per la regidoria de Joventut. Aquest curs, impartit durant tres mesos a la Casa de la Joventut, forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació del Pla de Captació 2024, gestionat per la Cambra de Comerç d'Alacant. La regidoria de Joventut col·labora amb aquesta entitat per facilitar als joves formació professional i millorar les seves oportunitats dinserció laboral.
 
L'alumnat ha adquirit competències i coneixements per exercir de zelador sanitari, les tasques del qual són crucials en el funcionament eficient i segur d'hospitals i centres de salut, com són tècniques de trasllat de pacients, d'ajuda al personal d'infermeria en la mobilització i l'assistència al pacient, primers auxilis, reanimació cardiopulmonar i ús de desfibril·ladors, entre d'altres.
 
L'edil de Joventut, Carlos Soler, ha expressat la seUa satisfacció per l´èxit dels estudiants, durant el lliurament de diplomes. “Volem que tots els joves estiguen preparats per poder aconseguir una feina fàcilment i, per això, continuarem oferint més cursos de formació específica per a ells”. En aquest sentit, Soler afegeix que "aquest curs no només ofereix oportunitats d'ocupació, sinó que també contribueix al benestar de la nostra comunitat en garantir la disponibilitat de personal capacitat al sector de la salut".

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 de Maig de 2024