L'Alcalde Marcos Zaragoza és nomenat president del Consell de Salut de la Marina Baixa

Zaragoza ha estat nomenat president a la reunió del consell convocat pel departament de salut Marina Baixa, que atén més de 200.000 persones a la comarca.

  

Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde de la Vila Joiosa, Marcos Zaragoza, ha estat nomenat hui president del Consell de Salut de la Marina Baixa. Aquest nomenament s'ha efectuat a la reunió convocada després de quatre anys pel departament de salut Marina Baixa en què s'han presentat els nous membres de l'equip directiu.
 
A la trobada també s'ha triat la directora d'infermeria del departament, Belén González, com a vicepresidenta, i la infermera de direcció d'infermeria d'Atenció Primària, Raquel Bruña, com a secretària. A més, han estat designats vocals el gerent del departament de Salut Marina Baixa, Pascual Pastor; l'alcalde de Benidorm i president de la Diputació Provincial d'Alacant, Toni Pérez; l'edil de Sanitat de l'Ajuntament de Finestrat, Natividad Algado; el director de Salut Pública del departament de salut Marina Baixa, José Vicente Pascual; el cap de servei d'Urgències de departament, Antonio García Buigues; el president de la Junta de Personal, Juan Ramón Such; i el representant sindical SATSE, Luis Giménez.
 
El consell de salut és un òrgan de participació comunitària per a la consulta i el seguiment de la gestió del Sistema Valencià de Salut en el seu àmbit territorial. En aquest cas fa referència a més de 200.000 persones de la comarca. Entre les seues funcions destaca la promoció de la participació ciutadana al departament de salut; formular propostes destinades a millorar el sistema sanitari a l'àmbit del departament de salut; traslladar les iniciatives i demandes sanitàries emanades dels diferents sectors i col·lectius socials; difondre informació d'àmbit sanitari d'interès per al col·lectiu d'entitats representades al consell; conèixer el pla de salut del departament; i aprovar, si escau, el reglament de funcionament intern, entre d'altres.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Juny de 2024